1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Corolla Hatchback
Odaberite

Nova Corolla Hybrid

Izgleda bolje. Pametnija je. Sigurnija je.
Ovo je prilika da prvi put pogledate novi i poboljšani model Corolla Hatchback. Najomiljeniji model Toyote na svijetu dolazi u novom ruhu, bolji no ikad s elegantnom vanjštinom i modernim dizajnom u unutrašnjosti, opremljen inovativnom tehnologijom i 5. generacijom hibridnog pogona. Budite ispred svih i prvi u redu za novi model Corolla Hatchback.
Elegantna nova prednja rešetka
Upečatljiva dvostruka LED prednja svjetla
Sportski 18" GR SPORT tamno sivi strojno obrađeni naplatci od lake legure
Moderna stražnja kombinirana svjetla
Upečatljiv stražnji odbojnik

Elegantna nova prednja rešetka

Donja rešetka novog dizajna s mrežastim uzorkom, obojena u boju visokog sjaja, s ukrasnom oznakom „C” i širim okvirima svjetla za maglu, dodatno naglašava upečatljiv izgled automobila.

Upečatljiva dvostruka LED prednja svjetla

Inspirirana impozantnim značajkama ptice grabežljivice, elegantna vodoravna prednja svjetla „J-oblika” model čine upečatljivim i karizmatičnim. Zahvaljujući inovativnim dvostrukim LED svjetlosnim snopovima, možete uživati u jedinstvenoj dvostrukoj funkciji svjetala za označavanje i pokazivača smjera.

Sportski 18" GR SPORT tamno sivi strojno obrađeni naplatci od lake legure

Ekskluzivno dizajnirani za model GR SPORT, potpuno novi 18” kotači od lake legure jasno naglašavaju sportski izgled vozila. Dizajn je vrlo karakterističan, jasno je koordiniran i trodimenzionalan, što dodatno naglašava dubinu i dinamičnost modela GR SPORT.

Moderna stražnja kombinirana svjetla

Stražnja kombinirana svjetla novog dizajna, uvedena za novi, redizajnirani asortiman, dodatno naglašavaju moderni izgled modela i pružaju izvrsnu vidljivost. Unutarnja leća s difuzijom omogućuje stvaranje svjetla na površini, što izgleda vrlo privlačno.

Upečatljiv stražnji odbojnik

Zahvaljujući potpuno novom dizajnu, stražnji odbojnik vrlo je poseban i dodatno naglašava moderni, sportski izgled vozila. Izrađen je od materijala PSOP, a pruža veću krutost modelu i stopa mogućnosti recikliranja vrlo je visoka.

Upečatljiv stil

Prva stvar koju možete primijetiti kod modela Corolla Hatchback jest njegova upečatljiva i dinamična vanjština, koja se može učiniti još privlačnijim ako odaberete neku od dvobojnih opcija boje karoserije iz naše ponude. Od upečatljivih dvostrukih LED prednjih svjetala i elegantne nove prednje rešetke do modela razine opreme GR SPORT za kojim se svi okreću, dizajn ovog modela nemoguće je ne zamijetiti.

Sjednite i opustite se

S pomno osmišljenim tehnološkim detaljima i vodećom u klasi udobnosti zajamčenom za svakog putnika, Corolla Hatchback kao stvorena je za vas. 

Elegancija posvuda

Ako mislite da Corolla Hatchback izgleda dobro izvana, pričekajte da uđete u automobil. Naši dizajneri odabrali su kombinaciju visokokvalitetnih materijala koji izgledaju zapanjujuće zajedno, različitih su struktura i ugodni na dodir. Elegantna sjedala savršeno nadopunjuju ovaj izgled. Ništa ne može toliko podići prostor kao svjetlost, a Corolla ima ambijentalnu unutrašnju rasvjetu u cijelom putničkom prostoru. Svjetlo je hladno nijanse plave i bijele, pa unutrašnjost izgleda elegantno i sportski. To je tek sitan detalj, a jedan je od mnogih zbog kojih ćete obožavati provoditi vrijeme u ovom automobilu.

Tehnologija za život

Intuitivna tehnologija može svako putovanje učiniti boljim i kvalitetnijim. Predstavljamo vam Toyota Smart Connect. Uživajte u jednostavnoj navigaciji u oblaku, glasovnom upravljanju Voice Agent, kao i informacijama o prometu u stvarnom vremenu i informacijama o eventualnim radovima na cesti. Novi dodirni zaslon od 10,5" omogućuje jednostavnu integraciju sustava Apple CarPlay i Android Auto™ u ploču s instrumentima i pristup omiljenim aplikacijama na pametnom telefonu, ali i brojne druge značajke i informacije tijekom vožnje. Kombinirani zaslon vozača s instrumentima od 12,3 inča može se podešavati prema željama vozača s četiri dostupna načina rada: Casual, Smart, Sport i Tough.

Povežite se sa svojom Toyotom s bilo kojeg mjesta

Inteligentni kokpit brine se da podaci iz vozila i s vašeg pametnog telefona uvijek budu sinkronizirani. Posebno osmišljena kako bi vožnju učinila jednostavnijom, aplikacija MyT za vaš pametni telefon donosi brojne mogućnosti povezivanja s automobilom. Pratite vožnje, zakazujte termine za servis ili čak poboljšajte svoj stil vožnje u hibridnom načinu rada, a sve to jednim dodirom gumba. Unaprijed podesite klima-uređaj tako da ohladi ili zagrije vaše vozilo prije vožnje. Transformirajte svoju svakodnevicu uz Toyota Smart Connect+.

Snaga bez premca

Veće performanse bez negativnog učinka na učinkovitost. Naša peta generacija hibridne tehnologije sa samostalnim punjenjem omogućuje vam poboljšano ubrzanje i veću snagu bez povećanja emisija CO2. Novi, unaprijeđeni model s 2,0-litrenim motorom čak ima manje štetnih emisija.

Automobil koji je užitak voziti

Toyotine hibridne modele užitak je voziti. Iznimno su jednostavni za rukovanje i imaju dobar odaziv. A kad vozite gradom, možete uživati u blaženoj tišini ako vozite u potpuno električnom načinu rada. Isto tako, troše manje goriva i emitiraju manje štetnih plinova, a opet su jednako jednostavni za vožnju kao klasični automobil. A budući da se sami pune, nikad ih ne morate priključivati u struju. Zato ne iznenađuje što Toyotine hibridne modele bira više od 12 milijuna kupaca širom svijeta.

Saznajte više o tome koliko vožnja može biti zabavna

Sve modele GR SPORT pogoni zapanjujuć, potpuno hibridni sustav. Uživajte u uzbudljivoj vožnji s 1,8 i 2,0-litrenim hibridnim motorom izvrsne snage i ubrzanja, a s niskom potrošnjom goriva i niskim emisijama CO2. Toyotina platforma TNGA pruža fantastičan osjećaj pri rukovanju i ima nisko gravitacijsko središte, pa je vožnja uzbudljiva.

Toyota T-Mate Uvijek uz vas za sigurnija putovanja

Za pružanje svih vodećih u klasi sigurnosnih funkcija, Toyota Corolla Hatchback ima ugrađeni sustav T-Mate koji vam pomaže pri vožnji. Dolazi s najnovijom generacijom sustava Toyota Safety Sense uz mogućnost bežične nadogradnje značajki.
  • Toyota Safety Sense Između poboljšanih funkcija i značajki sustava treba istaknuti funkciju blokade ubrzanja, koja se aktivira prilikom nagle upotrebe gasa dok se vozi malim brzinama, a služi kao pomoć za izbjegavanje sudara prilikom skretanja na raskršćima, kao i sustav servo upravljanja u slučaju nužde, koji sad može reagirati na vozila koja vam dolaze u susret, a pomaže pri izbjegavanju bočnih udara i automatski smanjuje brzinu vožnje u zavojima. Funkcije su uvijek ažurne zahvaljujući bežičnom ažuriranju softvera, a na isti se način, bežičnim putem, mogu dodati i nove funkcije.
  • Pomoć pri vožnji Naš sustav za nadzor mrtvog kuta upozorava vozača na sva vozila koja vozač možda ne vidi u bočnim retrovizorima. Ova je značajka posebno korisna prilikom pretjecanja. Corolla Hatchback također ima funkciju poziva u hitnim slučajevima i sustav prilagodljivih dugih svjetala, eng. Adaptive High-Beam System.
  • Pomoć pri parkiranju Osim toga, Toyota Hatchback opremljena je brojnim drugim inovativnim značajkama za pomoć pri vožnji i parkiranju iz sustava T-Mate, primjerice, Safe Exit Assist za sprečavanje otvaranja vrata kad se vozilu straga približavaju druga vozila ili biciklisti, Rear Seat Reminder System za upozorenje na stražnjem sjedalu i sustav za otkrivanje vozila pod pravim kutom pri vožnji unatrag Rear Cross Traffic Alert itd. Sve su to značajke koje vam omogućuju stvaranje još sigurnijeg okruženja za vožnju, kako za vas tako i za ostale sudionike u prometu.
Konfiguracija vozila se razlikuje ovisno o državi u kojoj se nalazite.
Raspitajte se kod lokalnog prodavatelja o pojedinostima u vezi s lokalnim specifikacijama i opremom.

Galerija slika modela Toyota Corolla Hatchback 

Saznajte više o našem asortimanu modela Corolla

Nisu sve potrebe iste. Naš je asortiman hibridnih modela Corolla posebno osmišljen s brojnim značajkama koje možete odabrati ovisno o željenoj razini udobnosti i praktičnim potrebama.