1. New Cars
 2. Coming soon
 3. Prius Plug-in Hybrid
Odaberite

Prius kakav niste očekivali

Prekrasan, dinamičan i iznimno učinkovit
Prius je oduvijek prkosio pravilima i rušio granice. Već priznat kao preteča koncepta hibridnih vozila, novi Prius donosi novu razinu plug-in hibridnog električnog vozila. Kao favorita u pogledu nove tehnologija treba istaknuti dvostruki DNA s kombinacijom potpuno električnog pogona za svakodnevne vožnje i hibridnom snagom za slobodno kretanje na veće udaljenosti. Novi Prius je stigao: inteligentan, hrabar i izvan očekivanja. 

 

Saznajte više o novom modelu Prius Plug-in Hybrid

Kliknite vozilo u nastavku i pogledajte kako izgleda novi model Prius Plug-in Hybrid pod svim kutovima 

Prikazani model odnosi se samo na jednu razinu opreme, a ne sve modele iz dostupnog asortimana.  Specifikacije se mogu razlikovati ovisno o tržištu. 

PHEV vozilo bez kompromisa

Zašto bi se uopće radili kompromisi? Novi Prius s plug-in hibridnim električnim pogonom donosi najbolje iz oba svijeta. Odaberite način rada EV i vozite bez problema samo na struju uz izvrsni odaziv. A kad se baterija isprazni, samo se prebacite na učinkovito hibridno napajanje. Savršena kombinacija besprijekornih performansi, s niskom potrošnjom goriva i malenim emisijama CO2.

Iznimno moderan izgled

Novi Prius fuzija je monoformnog klinastog oblika ranijih generacija modela i raspršenih linija s novom siluetom, što stvara dojam dojam elegancije i izgledom više podsjeća na coupé. Potpuno čistih linija, bez suvišnih detalja, dizajn je inspiriran prirodnim protokom zraka. Zahvaljujući dinamičnom izgledu i prednjem kraju s motivom mlata, ovaj stil svakako je upečatljiv.

Vaše novo omiljeno mjesto

S kokpitom koji je u potpunosti usmjeren na vozača, „plivajućom” pločom s instrumentima i luksuznim smještajem za putnike, unutrašnjost modela Prius mjesto je na kojem ćete s užitkom provoditi vrijeme. Usklađeni dodaci dodatno naglašavaju temu tamne boje. Korisnički prilagođena tehnologija uključuje višenamjenski zaslon vozača putem kojeg imate potpunu kontrolu, dok iznimno reaktivno osvjetljenje ploče s instrumentima, koje je povezano s naprednim sigurnosnim sustavima, donosi novu razinu budnosti.

Najnaprednija tehnologija

Prius je oduvijek bio predvodnik po pitanju tehnologije, a novi se model nimalo ne razlikuje. Opremljen je snažnim mogućnostima povezivanja i ima intuitivna sučelja koja omogućuje laku integraciju digitalne tehnologije, dostupne su brojne sigurnosne značajke i značajke za veću udobnost, uključujući paket usluga kojima se pristupa na daljinu putem aplikacije MyT, pa je ovaj model automobil s kojim će svako putovanje biti sigurnije, jednostavnije i zabavnije.

 • Brine o vama

  Novi Prius opremljen je potpuno novom verzijom sustava Toyota T-Mate. Zahvaljujući brojnim značajkama za pomoć pri vožnji i izbjegavanje sudara, T-Mate je dragocjena podrška u današnjim prometnim uvjetima, a nema je nijedan drugi automobil ove klase.

 • Uvijek ažuriran

  Zahvaljujući bežičnom ažuriranju u stvarnom vremenu putem ugrađene podatkovne veze, Prius se neprekidno ažurira najnovijim verzijama multimedijalnih i sigurnosnih funkcija, softverom i novim funkcijama.

 • Iskoristite snagu sunca

  Prius je toliko napredan da čak može pretvoriti sunčevu svjetlost u električni pogon. A to čini tako što svoju bateriju od 13,6 W puni putem solarnih ćelija na krovu kako bi osigurao veći dnevni doseg vožnje samo na struju. Ako slučajno ostane parkiran nekoliko dana, Prius će nastaviti puniti bateriju putem solarne energije.

  *Ovisno o razini opreme i dostupnosti na tržištu