1. New Cars
  2. Commercial Vehicles
Odaberite

Saznajte više o gospodarskim vozilima Toyota

Pravi alat ključan je za uspješno obavljanje posla, neovisno o veličini tvrtke. Toyotin proizvodni program učinkovitih i iznimno sposobnih komercijalnih vozila može zadovoljiti sve potrebe, neovisno o tome treba li vam svestrano i praktično neostakljeno kombi vozilo ili snažan pickup za sve vrste terena. Posebno dizajnirani za osiguranje maksimalne korisne nosivosti i jednostavnu upotrebu, modeli Proace i Proace City dostupni su s električnim pogonskim sklopovima s nula emisija i velikim dosegom, dok je nezaustavni Hilux pickup s dizelskim motorom pravi odabir za potrebe vuče, prenošenje tereta ili vožnju po zabačenim stazama. Opremljena naprednim sigurnosnim tehnologijama i sustavima za pomoć pri vožnji, ova vozila omogućuju ugodno obavljanje posla i visoke razine sigurnosti.

Saznajte više o našem proizvodnom gospodarskih vozila

Često postavljana pitanja

LCV je lako komercijalno vozilo Ovaj pojam upotrebljava se za opisivanje manjih do srednje velikih kombi i pickup vozila koje možete vidjeti na cesti, a upotrebljavaju se u privatne i komercijalne svrhe. Praktična i iznimno svestrana, ova vozila nisu ništa teža ni zahtjevnija za vožnju od običnog automobila ili crossover modela.

Ne. Postoje pravila za maksimalnu dopuštenu masu pod opterećenjem, ali laka komercijalna vozila mogu voziti svi s običnom vozačkom dozvolom. Za teža komercijalna vozila može biti potrebna neka posebna kategorija vozačke dozvole.

Jesu. Primjerice, kompaktni model Proace City dugačak je 4,4 m, a ima velik prtljažni prostor duljine 1,8 m. Na drugom kraju ovog velikog proizvodnog programa lakih komercijalnih vozila Toyota nalazi se dugački neostakljeni kombi Proace duljine 5,3 m, koji ima velik prtljažni prostor duljine od 2826 mm ili 4062 mm sa sustavom Toyota Smart Cargo.

Da. Osim kompaktnog modela Proace City Electric i modela pune veličine Proace Electric, koji su dostupni s baterijama od 50 kWh i 75 kWh, dostupan je i električni Toyota LCV koji lako može zadovoljiti vaše poslovne potrebe, bilo u pogledu dimenzija bilo u pogledu posebnih zahtjeva koje biste mogli imati.

TOYOTA RELAX ZA BEZBRIŽNA PUTOVANJA:

Do 10 godina potpune bezbrižnosti

Do 200.000 km

Redovni servisi

10 godina garancije na gume

Toyota Eurocare - 10 godina garancije

Toyota Professional

Pomažemo tvrtkama da dobiju sve proizvode i usluge koji su im potrebni da ostanu u pokretu. Saznajte više o tome kako vam možemo pomoći pri poslovanju.
Saznajte više o programu Toyota Professional