Cjenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote
Moja Toyota

Corolla Sedan

HYBRID DOSTUPAN

Mi je činimo hibridom. Vi je činite Corollom.

Od 17.300 €
 • Istaknite se stilom

  Savremeni vanjski izgled je upotpunjen dopadljivim detaljima, uključujući LED svjetla, masku hladnjaka u crnoj boji piano, hromiranim dodacima te naplatcima od lake slitine od 18“ u dvije boje. S novom Corollom Sedan ćete se isticati zbog svih pravih razloga.

 • Performanse na koje se možete osloniti

  Nova Corolla Sedan će vam pružiti iskustvo vožnje koje nikada nećete zaboraviti. Novi 1,8-litarski benzinski hibrid (2ZR-FXE) je zadivljujuć koliko je i učinkovit. Kao alternativa, naš napredni benzinski motor 1,6 l Valvematic (1ZR-FAE) pruža performanse na koje se možete osloniti, bez obzira na stanje u saobraćaju.

 • Automobil za grad - i dalje

  Corolla Sedan ima odličnu preglednost puta i impresivno je okretna - zahvaljujući čemu je savršena za bilo koje gradsko središte. S ukupnom dužinom od 4,63 m i radijusom okretanja od samo 10,8 m, moći ćete se uvući u uska parkirna mjesta i sigurno se provlačiti kroz skučene prostore.

 • Spremna, čak i kada vi niste

  Toyota Safety Sense vam daje bezbrižnost u svim putnim okolnostima. Sada uz dodatne pametne funkcije, Corolla Sedan može učiniti još više da vam pomogne - dodajući novu mjeru sigurnosti za sve učesnike u prometu. Na primjer, sistem automatskog kočenja u slučaju opasnosti sada može otkriti bicikliste danju, kao i pješake noću.

Sledeća generacija hibridne vožnje

Po prvi put predstavljena kao hibrid, Corolla Sedan omogućava dinamičnu vožnju zahvaljujući novom inovativnom samopunjivom hibridnom pogonu. Uz potpuno novi pristup konstrukciji i proizvodnji, najprodavaniji automobil na svijetu ima sve: elegantni novi spoljni izgled, potpuno obnovljenu unutrašnjost, niz dopunjenih tehnologija i, možda najvažnije, dopunjene sigurnosne odlike. Corolla Sedan se vratila - i bolja je nego ikada.

Konstruisana za grad, izrađena da ide i dalje

Elegantna, učinkovita i udobna, nova Corolla je užitak za vožnju bez obzira na vaš način života. Bez obzira vozite li se u gradu ili krstarite autoputem, uživat ćete u pogodnostima samopunjivog hibridnog pogonskog sklopa, povrh pouzdanosti po kojoj je Toyota slavna.

 • Oblikovana da se ističe

  Corolla Sedan daje nepogrešivi utisak snage, podcrtan profinjenim, tečnim linijama i širokom, ali ipak izduženom karoserijom. Njena dopadljiva spoljašnjost nadopunjena je savremenim detaljima, uključujući LED svjetla, hromiranim dodacima i naplatcima od lake slitine, od 18“ u dvije boje.

 • Prefinjena, prostrana i udobna

  Nudeći promišljenu tehnologiju i najveći komfor u klasi za sve putnike, unutrašnjost je podjednako opuštajuća i praktična. Uz promišljene pretince, mnoštvo prostora za noge i vrhunsku završnu obradu, vaša će putovanja biti podjednako udobna kao i odredište.

 • Ikona savremenog doba

  Corolla Sedan, konstruisana koristeći platformu Toyotine arhitekture nove generacije (TNGA), pruža vrhunsko uživanje u vožnji. Od poboljšanog vješanja i dinamičke upravljivosti do niskog težišta i 1,8-litarskog benzinskog hibrida - Corolla Sedan je u svakom dijelu savremena ikona.

Impresivna iz svakog ugla.

Nova Corolla Sedan je više nego samo odličan automobil: udobno vozačko mjesto je osmišljeno tako da zadovoljava sve vaše potrebe, dopunjeni paket Toyota Safety Sense uvelike podiže sigurnost svih učesnika u saobraćaju na najviši nivou, a novi hibridni pogonski sklop je zapanjujuć.

Mala potrošnja, niska emisija i zadovoljstvo vožnje

Mala potrošnja, niska emisija i zadovoljstvo vožnje

Srčan i okretan u gradu, hibridni pogon s motorom od 1,8 litara pruža opuštenu vožnju - u svim okolnostima. Povrh toga, nikada ga ne morate uključiti u struju, jer je Corolla Sedan samopunjivi hibrid. To je hibrid kakav treba biti.

Pametne tehnologije jednostavne za korištenje

Pametne tehnologije jednostavne za korištenje

Uz funkcionalnosti kao što su glasovno prepoznavanje, možete pozivati telefonom i upravljati audio sistemom bez skidanja ruku s obruča upravljača. Aplikacija MyT, sklop internetskih usluga za vaš automobil, osmišljena da vam olakša život, omogućava vam uživanje u istinski povezanoj vožnji.

Bezbrižnost, uvijek

Bezbrižnost, uvijek

Toyota Safety Sense daje pojmu pomoći u vožnji sasvim novo značenje. Ovaj sistem je unaprijeđen dodatnim pametnim funkcijama koje zaista mogu pomoći u izbjegavanju sudara. Međutim, budite mirni, vi ćete uvijek imati punu kontrolu.

Istražite sigurnosne sisteme.

Corolla osvojila je 5 zvjezdica na EURO NCAP ispitivanju sigurnosti

Nova Corolla ostvarila je najvišu ocjenu i maksimalnih 5 zvjezdica u novom strožijem ispitivanju sigurnosti EURO NCAP 2019, zahvaljujući novoj TNGA platformi i novom, unaprijeđenom Toyota Safety Sense sistemu aktivne sigurnosti koji je u svim verzijama Corolle standardna oprema. Saznajte više >

tss-logo
/

Više od Corolli

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.