Besplatno isprobajte Toyotu
Konfigurišite svoju Toyotu
Cjenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote
Moja Toyota

Corolla Sedan

Mi je činimo hibridom. Vi je činite Corollom.

Sledeća generacija hibridne vožnje

Po prvi put predstavljena kao hibrid, Corolla Sedan omogućava dinamičnu vožnju zahvaljujući novom inovativnom samopunjivom hibridnom pogonu. Uz potpuno novi pristup konstrukciji i proizvodnji, najprodavaniji automobil na svijetu ima sve: elegantni novi spoljni izgled, potpuno obnovljenu unutrašnjost, niz dopunjenih tehnologija i, možda najvažnije, dopunjene sigurnosne odlike. Corolla Sedan se vratila - i bolja je nego ikada.

Konstruisana za grad, izrađena da ide i dalje

Elegantna, učinkovita i udobna, nova Corolla je užitak za vožnju bez obzira na vaš način života. Bez obzira vozite li se u gradu ili krstarite autoputem, uživat ćete u pogodnostima samopunjivog hibridnog pogonskog sklopa, povrh pouzdanosti po kojoj je Toyota slavna.

  • Oblikovana da se ističe

    Corolla Sedan daje nepogrešivi utisak snage, podcrtan profinjenim, tečnim linijama i širokom, ali ipak izduženom karoserijom. Njena dopadljiva spoljašnjost nadopunjena je savremenim detaljima, uključujući LED svjetla, hromiranim dodacima i naplatcima od lake slitine, od 18“ u dvije boje.

  • Prefinjena, prostrana i udobna

    Nudeći promišljenu tehnologiju i najveći komfor u klasi za sve putnike, unutrašnjost je podjednako opuštajuća i praktična. Uz promišljene pretince, mnoštvo prostora za noge i vrhunsku završnu obradu, vaša će putovanja biti podjednako udobna kao i odredište.

  • Ikona savremenog doba

    Corolla Sedan, konstruisana koristeći platformu Toyotine arhitekture nove generacije (TNGA), pruža vrhunsko uživanje u vožnji. Od poboljšanog vješanja i dinamičke upravljivosti do niskog težišta i 1,8-litarskog benzinskog hibrida - Corolla Sedan je u svakom dijelu savremena ikona.

Impresivna iz svakog ugla.

Nova Corolla Sedan je više nego samo odličan automobil: udobno vozačko mjesto je osmišljeno tako da zadovoljava sve vaše potrebe, dopunjeni paket Toyota Safety Sense uvelike podiže sigurnost svih učesnika u saobraćaju na najviši nivou, a novi hibridni pogonski sklop je zapanjujuć.

Mala potrošnja, niska emisija i zadovoljstvo vožnje

Mala potrošnja, niska emisija i zadovoljstvo vožnje

Srčan i okretan u gradu, hibridni pogon s motorom od 1,8 litara pruža opuštenu vožnju - u svim okolnostima. Povrh toga, nikada ga ne morate uključiti u struju, jer je Corolla Sedan samopunjivi hibrid. To je hibrid kakav treba biti.

Pametne tehnologije jednostavne za korištenje

Pametne tehnologije jednostavne za korištenje

Uz funkcionalnosti kao što su glasovno prepoznavanje, možete pozivati telefonom i upravljati audio sistemom bez skidanja ruku s obruča upravljača. Aplikacija MyT, sklop internetskih usluga za vaš automobil, osmišljena da vam olakša život, omogućava vam uživanje u istinski povezanoj vožnji.

Bezbrižnost, uvijek

Bezbrižnost, uvijek

Toyota Safety Sense daje pojmu pomoći u vožnji sasvim novo značenje. Ovaj sistem je unaprijeđen dodatnim pametnim funkcijama koje zaista mogu pomoći u izbjegavanju sudara. Međutim, budite mirni, vi ćete uvijek imati punu kontrolu.

Istražite sigurnosne sisteme.

Više od Corolli

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.