1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

PROACE CITY VERSO VENTURE

5D - Putnički kratki međuosovinski razmak

PROACE CITY VERSO - VENTURE - 5D - Putnički kratki međuosovinski razmak
 • Chrome ukras na vratima
 • Dvoja bočna klizna vrata
 • Sistem pametnog ulaska i pokretanja
 • Monitor mrtvog ugla (Blind Spot Monitor - BSM)
6.6 l/100km
149 g/km
1.2 benzin
DO 10 GODINA POTPUNE BEZBRIŽNOSTI
PROACE CITY VERSO - VENTURE - 5D - Putnički kratki međuosovinski razmak
Bijela (EWP)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/me/sr


Proace City Verso Galerija

Istraži svih 360°

 • Dizajn

  OBLIKOVAN DA ZADIVI

  Uz 2 osovinska razmaka, PROACE CITY VERSO s lakoćom može smjestiti vas i vaše putnike. Ima izdašnu zapreminu do 7 osoba na kratkim i dugim izvedbama. Unutrašnjost možete urediti u potpunosti prema svojim potrebama.

 • PRONAĐITE NAJPRIKLADNIJI

  Široka ponuda naprednih benzinskih i dizelskih motora snage između 75 i 130 KS i izbor ručnih mjenjača s pet ili šest brzina i automatskog mjenjača s osam brzina. Uz najmanju emisiju CO₂ u klasi i izuzetno malu potrošnju goriva PROACE CITY VERSO ima motor koji savršeno ispunjava vaše potrebe.

 • PRILAGODLJIVOST KOJA VAM JE POTREBNA

  PROACE CITY VERSO nudi prilagodljivi smještaj putnika uz mogućnost tri odvojena sjedišta u 2. redu, svako s ISOFIX-om, ili s rastavljivom, preklopnom klupom u omjeru 60:40. S mogućnošću prevoza 7 osoba, i izvedba s kratkim osovinskim razmakom, kao i ona s dugim, mogu imati i 3. red sjedišta koja je moguće pomicati naprijed i nazad i tako postići optimalni položaj s obzirom na prostor za noge i veličinu prtljažnika.

 • SIGURNOST NIKADA NIJE SAMO MOGUĆNOST

  PROACE CITY VERSO je dostupan uz izbor od tri sigurnosna paketa, osmišljenih da zadovolje vaše potrebe. Uz standardne sigurnosne funkcije koje uključuju napredni sistem predsudarne zaštite, čitanje prometnih znakova, upozorenje za nenamjerno prestrojavanje sa zakretanjem upravljača, tempomat si upozorenje za umor vozača, možete biti sigurni da vam PROACE CITY VERSO čuva leđa.

Cijeli ekran Zatvoriti