Konfigurišite svoju Toyotu
Cjenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote
Moja Toyota

RAV4

HYBRID DOSTUPAN

100% SUV. 100% HIBRID.
NIŠTA NAPOLA.

Od 28.500 €
Potrošnja Od 4,4 l/100km
Emisije Od 100 g/km
Potrošnja Od 5,8 l/100km
Emisije Od 134 g/km

Bez kompromisa

RAV4 je izrađen za vožnju i oblikovan da bi se isticao. Njegov inovativni samopunjivi hibridni pogonski sklop osigurava vam uživanje u svim prednostima električnog pogona. A, uz unutrašnjost koja je podjednako udobna koliko je i prostrana, možete se voziti kroz grad u izuzetnoj sigurnosti i udobnosti, ostavljajući kompromise iza sebe.

U potpunosti RAV4.

Profinjen i individualan, RAV4 objedinjuje istinski karakter SUV-a, izgled i tehnologiju.

 • Snažni dizajnerski pečat

  Snažnog, impresivnog nastupa na cesti, RAV4 svojim upečatljivim izgledom privlači poglede, od elegantnih LED glavnih svjetala, uzduž snažnih bočnih obrisa i kroz jedinstvena LED zadnja svjetla - stvarajući izgled koji je individualan i profinjen.

 • Unutrašnjost oblikovana za vas.

  Posebna i sofisticirana, sa dovoljno prostora za protezanje. RAV4 ima unutrašnjost koja je savremena, dobro raspoređena i ispunjena smislenom tehnologijom.

 • RAV4, kao niti jedan drugi SUV.

  Zahvaljujući inovativnoj platformi TNGA*, težina automobila je smanjena, a njegovo težište spušteno, dok su krutost školjke i preglednost vozača povećani. Rezultat je SUV vrhunskih mogućnosti u kojem možete ići kuda god želite, uz izvanredan izgled i sigurnost.

  *Toyotina nova globalna arhitektura (Toyota New Global Architecture).

Beskompromisna ravnoteža izgleda, sigurnosti i sposobnosti.

RAV4 je izgleda dorastao zadatku zahvaljujući robusnom vanjskom izgledu i savremenom uređenju unutrašnjosti. A, zahvaljujući velikoj paleti funkcija aktivne sigurnosti koji vam omogućavaju vožnju uz više povjerenja, RAV4 zaista ispunjava svoj zadatak.

Konstruisan za svaku cestu i svaki grad.

Konstruisan za svaku cestu i svaki grad.

RAV4 vam pruža pouzdanost u svim situacijama, od brzih autocesti preko zagušenih gradskih središta sa ograničenjem emisije, do izazovnih uslova na cesti.

Vrhunska udobnost za svakog putnika.

Vrhunska udobnost za svakog putnika.

Naprijed uživate u visokom položaju za vožnju i sjedištima oblikovanim za savršenu udobnost, dok na zadnjim sjedištima putnici uživaju u dosta prostora za sjedenje te komotnom prostoru za noge, pa se gotovo mogu ispružiti.

Bezbrižnost - za sve učesnike u saobraćaju.

Bezbrižnost - za sve učesnike u saobraćaju.

Toyota Safety Sense je dopunjen dodatnim inteligentnim funkcionalnostima, dajući pojmu "pomoć vozaču" sasvim novo značenje. Ali, ne brinite, vi i dalje imate punu kontrolu.

Istražite sigurnosne funkcije

RAV4 osvojio je 5 zvjezdica na EURO NCAP ispitivanju sigurnosti

Novi RAV4 ostvario je najvišu ocjenu i maksimalnih 5 zvjezdica u novom strožijem ispitivanju sigurnosti EURO NCAP 2019, zahvaljujući novoj TNGA platformi i novom unaprijeđenom Toyota Safety Sense sistemu aktivne sigurnosti koji je u svim verzijama RAV4 standardna oprema. Saznajte više >

tss-logo
/

Više o RAV4

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.