1. New Cars
  2. Small cars
Odaberite
Odaberite

Otkrijte paletu Toyotinih malih automobila

Iako su najmanji u ponudi, zahvaljujući sjajnom, odvažnom i atraktivnom izgledu, Toyotini mali automobili će privući poglede i neće proći nezapaženo, gdje god krenuli. Kombinacija napredne tehnologije i upečatljivog izgleda čini ih savršenima u gradu i na autocesti. Jednostavno, spremni za polazak!
01

Okretni i upečatljivi

Toyotini mali automobili su savršeni izbor za gradski automobil, laki za manevrisanje, jednostavni za parkiranje, spremni i okretni, a ipak vrlo učinkoviti. Uz upečatljiv izgled, odvažan i savremen dizajn, bit ćete primijećeni i drugačiji u užurbanom gradskom okruženju. A jednako su okretni i na otvorenoj cesti.
02

Sigurnosti i stabilnost

U bilo kojem automobilu Toyota, sigurnost je na prvom mjestu. Zato su najmanji od njih prepuni sigurnosnih tehnologija i funkcija. Zahvaljujući njima, osjećate se sigurno i stabilno na cesti, znajući da je dječja sjedalica pričvršćena na ISOFIX hvatišta ili da vas sistem LDA održava u saobraćajnoj traci.
03

Blagi prema okolišu

S obzirom na to da je predvodnik u industriji, Toyota desetljećima prikuplja iskustvo kako bi unaprijedila svoje modele i učinila ih blagima prema okolišu. Bez obzira odaberete li Toyotu Aygo s njezinim učinkovitim benzinskim motorom ili novi Yaris Hybrid, emisija je manja od 100 gr/km. Učinkoviti i okretni, pa ipak s malom emisijom, mali Toyotini automobili su savršeno blagi prema okolišu, kao i prema vašem novčaniku.

Upoznajte Aygo

PROSTOR ZA SVE NUŽNO-AYGO nudi do 198 litara zapremine prtljažnika - dovoljno za odlaganje svega najvažnijeg u životu.

ČUVA VAS-AYGO se odlikuje nizom inteligentnih sigurnosnih funkcija za vašu bezbrižnost. Osjećajte se sigurno i zaštićeno sa sistemom Toyota Safety Sense.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA-Uz mnoštvo intuitivnih multimedijskih funkcija, AYGO uključuje sve tehnologije koje vam trebaju. Zabavite se uz sistem X-touch.

 

Saznajte više o Yarisu

PROSTOR ZA SVE NUŽNO-Yaris nudi do 286 litara zapremine prtljažnika - dovoljno za odlaganje svega bitnog.

ČUVA VAS-Yaris dolazi uz Toyota Safety Sense, sklop naprednih sistema sigurnosti za pomoć vozaču.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA-Od mirnih, učinkovitih hibridnih pogonskih sklopova do sigurnosnih sistema i internet veza, Yaris je prepun inovativne tehnologije.

Otkrijte Yaris Cross

Samopouzdana SUV pojava u elegantnom i kompaktnom izdanju, privući će pažnju gdje god da se zaputite.

U Yarisu Cross, udobnost i kontrola su nadohvat ruke.  Novi HD touch ekran od 9" nudi pristup povezanoj navigaciji putem Clouda i bežičnoj integraciji pametnog telefona, uključujući Apple CarPlay™ i Android Auto™.

Uz Hybrid AWD-i pogon, Yaris Cross je jedini kompaktni hibridni SUV koji nudi sigurnost inteligentnog pogona na sve točkove.

Vodeća učinkovitost u klasi te impresivno niske CO₂ emisije potvrda su da je Yaris Cross rođen za zabavnu vožnju, a uz to je dobar prema okolišu.

 

Otkrijte paletu malih automobila

Yaris
Yaris Luna Hatchback 5 vrata
Yaris Cross
Yaris Cross Luna

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/me/sr?carType=20b4134a-2944-4ebc-bf4e-6ae871af6bce