1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Yaris Cross Elegant

B-SUV 5 doors

Yaris Cross - Elegant - B-SUV 5 doors
Od
33.800 €
1.5 hibrid (HEV)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/me/sr

Galerija Yarisa Cross
Istražite u 360°
 • Dizajn

  Privucite pažnju grada

  Yaris Cross dijeli vašu želju za isticanjem. Bogato iskustvo sa SUV-ovima spaja se sa stručnošću u proizvodnji malih automobila radi stvaranja dizajna drukčijeg od svega drugog. Mišićavi lukovi točkova, veliki alu naplatci od 18" i impresivan izgled s protkanim uzorkom romba stvaraju SUV izgled koji privlači poglede, prepuštajući vam da se s gradom suočite puni samopouzdanja.

 • Nezaustavljiva energija

  Uz četvrtu generaciju hibridnog sistema u Yarisu Cross svaka vožnja je potpuno bez napora. Novi 1,5-litarski hibridni pogon sa 116 KS pruža performanse i učinkovitost koji su iznad svih u toj klasi. Neprimjetno se prebacujući između benzinskog i električnog pogona, pruža vam sjajan odziv kod ubrzanja, malu potrošnju goriva i zadivljujuće malu emisiju CO2, uz dodatnu pogodnost većeg dosega na električni pogon.

 • Oslonite se na T-Mate da vam čuva leđa

  Zahvaljujući sistemu T-Mate, šta god život baci pred vas, Yaris Cross je uvijek korak ispred. T-Mate je ime sveobuhvatnog sklopa koji uključuje Toyota Safety i napredne sisteme pomoći vozaču (Advanced Driver Assistance Systems). Od sistema aktivne sigurnosti kao što je predsudarna zaštita do bezbrižnosti koju pruža Toyotin napredni sistem pomoći pri parkiranju (Teammate Advanced Park), T-Mate vam čuva leđa posvuda, od užurbanih autocesti do gradskih gužvi, pomažući vam da zaštitite sebe, svoje putnike i druge učesnike u saobraćaju.

 • Prostor koji dopušta životu da teče

  Praktičan i svestran, Yaris Cross se odlikuje sjajnim električnim otvaranjem poklopca prtljažnika pomakom noge za one trenutke kad su vam ruke zauzete. Njegova prilagodljiva podnica prtljažnika se može postaviti za stvaranje sigurnog prostora u podu ili za povećanje prtljažnika, dok inovativni prilagodljivi pojas osigurava sve, od bicikala do snowboarda. Zapremina prtljažnika je povećana preklapanjem stražnjih sjedišta u omjeru 40:20:40, čime dobivate potreban prostor kada postoje stvari koje morate ponijeti sa sobom.

Cijeli ekran Zatvoriti

Opcijska oprema

Prilagođavanje

Kakav god bio vaš način života, Toyota nudi čitav niz opcija koja će vam pomoći da dobijete najviše od vašeg automobila. Od dodatne opreme za vanjsko uređenje i pametne tehnologije do praktičnih funkcija osmišljenih za sve uvjete vožnje, bit ćete opremljeni za sigurnu i udobnu vožnju. Cjelokupni popis opcija koje su osmišljene i izrađene posebno za vaše vozilo Toyota može pronaći dolje:

Tech Pack 0
Tech Pack 1
Tech Pack 2
Tech Pack 3
Tech Pack

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/me/sr?modelId=5c933238-df10-41c5-b921-a2e4d25ef931&carId=6aef4b3b-5b7a-424f-b99a-342122e8191b&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f