Toyota


Ostanite povezani i kada ste na putu

Najnoviji Toyotin sistem za informisanje i zabavu vam donosi vrhunski komfor jer vam omogućava pristup aplikacijama na ekranu u vašem vozilu, te tako osigurava da ostanete povezani na svakom putovanju.

toyota multimedia


GLASOVNO UPRAVLJANJE


Pristupajte svojim aplikacijama glasovnim upravljanjem, kako bi vaša pažnja uvijek bila na cesti, a ruke na upravljaču.

toyota multimedia


RADIO EMISIJE


Pratite svoje najdraže radio emisije, te ih slušajte uz pokretanje glasovnim upravljanjem u svakodnevnoj vožnji na posao.

toyota multimedia


Telefonski pozivi i poruke


Ostati u kontaktu je tako jednostavno, ako imate na raspolaganju glasovno čitanje kratkih tekstualnih poruka. Rado biste odgovorili? Glasovnim nalogom jednostavno pošaljite kratku poruku ili ostvarite poziv.

toyota multimedia


APLIKACIJE


Aplikacijama na svom mobilnom telefonu možete lako pristupiti putem multimedijalnog dodirnog ekrana i tako održavati sigurnost i zadržavanje pogleda na cesti.

toyota multimedia


Jednostavne upute do odredišta


Sjećate li se kada ste se morali zaustavljati da biste dobili upute od neznanaca? Sve što sada morate učiniti je glasovnim upravljanjem upitati google mapstm ili maps®, i u sljedećem trenutku ćete već imati sve željene podatke.

toyota multimedia


MUZIKA


Automobili i muzika idu ruku pod ruku, zato su vam vaše play liste ili omiljeni albumi, koje uvijek možete reproducirati putem google play music™ ili apple music, na raspolaganju i u vašem vozilu.


Treba li vaše vozilo nadogradnju multimedijalnog sistema?

Nadogradnja će biti dostupna od sredine oktobra nadalje. Sve informacije o cijenama nadogradnje ćete dobiti kod ovlaštenog Toyota partnera. Preko posebnog obrasca provjerite je li moguća nadogradnja vašeg multimedijalnog sistema. Zbog složenosti, nadogradnja je moguća samo kod ovlaštenog Toyota partnera, jer samo nakon stručne nadogradnje sistem zadržava fabričko jamstvo.

*Google ne omogućava korištenje aplikacije Android Auto u svim državama niti na svim Android uređajima.
** Nadogradnja multimedijalnog sistema moguća je za modele Corolla proizvedene od marta 2019. godine, te za modele RAV4 proizvedene od januara 2019. godine.

Prije nego započnete, preporučujemo da pripremite sljedeće podatke:


Broj šasije (identifikacijski broj vozila - VIN)

je niz od 17 znakova koji se sastoji od brojeva i slova, a koristi se za jedinstvenu identifikaciju motornih vozila. Broj šasije može se pronaći u vozilu ili u prometnoj dozvoli.

NAPOMENA: Slova I, O i Q se ne koriste u brojevima šasije. Također, provjerite ostale znakove koji se mogu zamijeniti, kao što su Z i 2.
Provjerite


Više o...

Toyota odnijela SAFETYBEST nagradu Toyota odnijela SAFETYBEST nagradu AUTOBEST je Toyoti dodijelio nagradu SAFETYBEST 2020 za razvoj i ugradnju središnjih zračnih jastuka u novom Yarisu, prvom u B segment u Europi. Dinamičniji izgled i dodatna ekskluzivnost modelu C-HR sa novom izvedbom GR Sport Dinamičniji izgled i dodatna ekskluzivnost modelu C-HR sa novom izvedbom GR Sport Uvođenjem novog modela, GR SPORT, i novog izbora boja i obloga za opremu C-HIC, paleta Toyote C-HR za 2021. donosi dodatnu profinjenost, ekskluzivnost i prestiž impresivnom dizajnerskom jeziku i izvanredne dinamičke performanse koje su ovom SUV-u u segmentu C već donijeli status legende unutar palete Toyotinih modela. Počela proizvodnja modela GR Yaris Počela proizvodnja modela GR Yaris Prvi primjerak modela GR Yaris iz serijske proizvodnje sišao je s proizvodne trake u fabrici Motomachi u mjestu Toyota City u Japanu. Ta potpuno nova fabrika posebno je osmišljena i dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe proizvodnje novog modela GR Yaris. Nova Toyota RAV4 Hybrid Black Edition Nova Toyota RAV4 Hybrid Black Edition Naziv novoga modela RAV4 Hybrid Black Edition jasno naglašava po čemu će on biti prepoznatljiv. Atraktivnost popularnog Toyota SUV-a podignuta je na višu razinu odabirom samo jedne boje za čitavu vanjštinu.