Toyota


Ostanite povezani i kada ste na putu

Najnoviji Toyotin sistem za informisanje i zabavu vam donosi vrhunski komfor jer vam omogućava pristup aplikacijama na ekranu u vašem vozilu, te tako osigurava da ostanete povezani na svakom putovanju.

toyota multimedia


GLASOVNO UPRAVLJANJE


Pristupajte svojim aplikacijama glasovnim upravljanjem, kako bi vaša pažnja uvijek bila na cesti, a ruke na upravljaču.

toyota multimedia


RADIO EMISIJE


Pratite svoje najdraže radio emisije, te ih slušajte uz pokretanje glasovnim upravljanjem u svakodnevnoj vožnji na posao.

toyota multimedia


Telefonski pozivi i poruke


Ostati u kontaktu je tako jednostavno, ako imate na raspolaganju glasovno čitanje kratkih tekstualnih poruka. Rado biste odgovorili? Glasovnim nalogom jednostavno pošaljite kratku poruku ili ostvarite poziv.

toyota multimedia


APLIKACIJE


Aplikacijama na svom mobilnom telefonu možete lako pristupiti putem multimedijalnog dodirnog ekrana i tako održavati sigurnost i zadržavanje pogleda na cesti.

toyota multimedia


Jednostavne upute do odredišta


Sjećate li se kada ste se morali zaustavljati da biste dobili upute od neznanaca? Sve što sada morate učiniti je glasovnim upravljanjem upitati google mapstm ili maps®, i u sljedećem trenutku ćete već imati sve željene podatke.

toyota multimedia


MUZIKA


Automobili i muzika idu ruku pod ruku, zato su vam vaše play liste ili omiljeni albumi, koje uvijek možete reproducirati putem google play music™ ili apple music, na raspolaganju i u vašem vozilu.


Treba li vaše vozilo nadogradnju multimedijalnog sistema?

Nadogradnja će biti dostupna od sredine oktobra nadalje. Sve informacije o cijenama nadogradnje ćete dobiti kod ovlaštenog Toyota partnera. Preko posebnog obrasca provjerite je li moguća nadogradnja vašeg multimedijalnog sistema. Zbog složenosti, nadogradnja je moguća samo kod ovlaštenog Toyota partnera, jer samo nakon stručne nadogradnje sistem zadržava fabričko jamstvo.

*Google ne omogućava korištenje aplikacije Android Auto u svim državama niti na svim Android uređajima.
** Nadogradnja multimedijalnog sistema moguća je za modele Corolla proizvedene od marta 2019. godine, te za modele RAV4 proizvedene od januara 2019. godine.

Prije nego započnete, preporučujemo da pripremite sljedeće podatke:


Broj šasije (identifikacijski broj vozila - VIN)

je niz od 17 znakova koji se sastoji od brojeva i slova, a koristi se za jedinstvenu identifikaciju motornih vozila. Broj šasije može se pronaći u vozilu ili u prometnoj dozvoli.

NAPOMENA: Slova I, O i Q se ne koriste u brojevima šasije. Također, provjerite ostale znakove koji se mogu zamijeniti, kao što su Z i 2.
Provjerite


Više o...

Toyota Beyond Zero Toyota Beyond Zero Dan planete Zemlje prava je prilika da se podsjetimo da je Toyotino putovanje ka nultoj emisiji počelo prije više od 20 godina lansiranjem Priusa, prvog hibridnog električnog automobila na svijetu. Svjetska premijera Toyotinog koncepta bZ4X Svjetska premijera Toyotinog koncepta bZ4X Toyota danas predstavlja konceptnu verziju nadolazeće Toyote bZ4X na salonu automobila u Šangaju - predstavljajući prvo u nizu električnih vozila s baterijom i nula emisija (BEV). do 2025. Toyota predstavlja Yaris Cross Adventure i Premiere edition Toyota predstavlja Yaris Cross Adventure i Premiere edition Potpuno nova Toyota Yaris Cross pokazuje svoje izvorne SUV kvalitete u izvedbi Adventure koja je sada predstavljena po prvi put. Aygo X prologue Aygo X prologue Nova Toyotina vizija za A segment