Cjenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote
Moja Toyota
Toyota Yaris
od 11.990 €
Važi od 11.9.2019 do 31.1.2020

Toyota Yaris

Osjetite energiju Yaris-a

Vaša doza adrenalina u svakodnevnoj vožnji.

Yaris je "zarazio" sve svojim pozitivnim duhom. Njegov hrabar opseg boja, energične linije i stilizovane karakteristike obezbjeđuju izuzetno udobno iskustvo vožnje bez stresa. Yaris će običnu vožnju pretvoriti u putovanje preplavljeno energijom i uzbudjenjem.
Toyota Safety Sense (TSS) sistem, 4 sistema aktivne sigurnosti*:

• Sistem automatskog kočenja kod opasnosti od sudara (PCS)
• Sistem upozorenja prilikom napuštanja saobraćajne trake (LDA)
• Sistem automatskog prebacivanja dugih i kratkih svjetala (AHB), senzor dolaska vozila u suprotnom smjeru, senzor za kišu
• Sistem prepoznavanja prometnih znakova (RSA, osim za Luna)

*Uz mogućnost doplate od 500€.
Besplatno isprobajte Toyotu Yaris
10 godišnja garancija važi isključivo uz redovne provjere hibridne baterije (HHC) jednom godišnje ili nakon pređenih 15.000 km (u zavisnosti koji od uslova nastupi prvi) kod ovlaštenog Toyota partnera.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlašćenog partnera Toyote. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.