1. Discover Toyota
  2. Safety
  3. Caring for you and your Toyota
Odaberite

BRIGA ZA VAS I VAŠU TOYOTU

JEDNOSTAVAN VODIČ ZA ODRŽAVANJE VAŠE TOYOTE

To što smo prepoznati kao proizvođač jednih od najpouzdanijih i najsigurnijih automobila na svijetu, velika je pohvala. Još većim uspjehom to čini činjenica da po ovim strogim kriterijima, proizvedemo godišnje 10 miliona automobila.

 
 

Proizvedeni uz najviši kvalitet

Većina proizvoda koji se proizvode uz najviši kvalitet proizvodi se u jako malim serijama. Samo pogledajte tržište luksuznih satova: stotine sati se troši za sklapanje švicarskih remek djela koja su konstruisana da traju cijeli život i da se prenose sa koljena na koljeno. Sa tako vrijednim proizvodima, vlasnici sigurno ne bi trebali pogrešno postupati i trebali bi ih pravilno servisirati kako bi im oni osigurali tačnost, pouzdanost i užitak, onako kako je to proizvođač i zamislio.

 

Neka vaša Toyota nastavi raditi kao švicarski sat

Isto se može reći za vašu Toyotu. Proizvedena je uz najveću brigu i pažnju, te prema najstrožijim standardima i trebat ćete potrošiti neko vrijeme i napor kako bi, koristeći je, osigurali sebi maksimalni užitak, udobnost i sigurnost. Provođenjem jednostavnih provjera i redovnim održavanjem, kakvo vaš automobil zahtijeva, možete očekivati da će vam vaša Toyota osigurati mnogo godina i kilometara uživanja u vožnji koje mnogi lojalni vlasnici Toyote širom svijeta hvale.