Besplatno isprobajte Toyotu E-zakazivanje servisa Pronađite partnera Toyote Cjenovnici i katalozi Moja Toyota

Besplatno isprobajte Toyotu Prius+

Nova Toyota Prius+ Inteligentna evolucija.

Zamislite početak novog dana sa Prius+ modelom. Jedan pogled na njegovu trouglastu siluetu ispred vaše garaže izmamiće vam osmjeh na lice: izgleda prepoznatljivo i napredno. Njegov novi stil prednjeg dijela omogućava vam samouvjereno suočavanje sa jutrom, kao što nova LED prednja svjetla osvjetljavaju put ispred vas.

Lokacija test vožnje je adresa odabranog ovlaštenog Toyota partnera! Odabrani partner će Vas kontaktirati oko dogovora i potvrde traženog termina i vozila. Toyota poštuje vašu privatnost, pa podaci neće biti proslijeđeni trećim osobama. Vaši podaci se automatski bilježe kako bismo Vas obavještavali o novim modelima, posebnim ponudama i uslugama. Ukoliko ne želite da primate ove informacije, molimo Vas da to naznačite u polju iznad i vaši podaci neće biti zabilježeni u našoj bazi podataka. Ako u bilo kom trenutku više ne želite da primate gore navedene informacije, molimo vas da pisanim putem obavijestite preduzeće Toyota Adria d.o.o. koje je dužno da postupi po vašem zahtjevu i obriše vaše podatke iz baze.

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.