Nova Toyota Camry

Najprefinjeniji hibrid

Novi Camry Hybrid je pobjednička kombinacija. Sofisticiranu eleganciju limuzine visoke kvalitete nadopunjuje svim prednostima Toyotinog hibrida, dodajući napredniju tehnologiju i izvanredne performanse na već impresivan dizajn i sjajnu udobnost. Rezultat je izvanredno iskustvo vožnje.

Hibrid nove generacije

Ovaj je automobil istinski uzbudljiv u vožnji. Toyota već 20 godina stvara pionirske hibride, a sada smo u Camry uveli tehnologiju sljedeće generacije kako bismo performanse hibrida podigli na novi nivo.

Potpuno novi 2,5-litarski motor raspolaže impresivnom snagom i okretnim momentom uprkos štedljivosti, malim emisijama CO2 i gotovo potpuno bešumnom radu, uz vrhunsku zvučnu izolaciju koja smanjuje buku guma i zraka.

Novi Camry Hybrid se temelji na platformi TNGA (Toyota New Global Architecture - Toyotina nova globalna arhitektura), koja u vožnju uvodi još veći užitak. Velika krutost karoserije, nisko težište i napredni ovjes s dvostrukim poprečnim ramenima osiguravaju odlično ležanje na cesti i sjajnu udobnost u vožnji uz poboljšan osjećaj kontrole nad vozilom.

/
Neprimijetno povezani

Opustite se u prefinjenoj kabini koja objedinjuje elegantan dizajn, najfinije materijale i prostranu udobnost na prednjim i zadnjim sjedištima, kao i puno prostora za vašu prtljagu.

Bogatstvo tehnologije čini svaku vožnju još boljom, zahvaljujući informacijama za vozača integrisanim na tri ekrana, uključujući i virtuelni ekran na vjetrobranu, kako bi navođenje bilo još jednostavnije. Ozvučenje JBL s devet zvučnika čini muziku živom, dok bežični punjač telefona uklanja potrebu za žicama.

/

Toyota Safety Sense