1. New Cars
  2. Terenska vozila
Odaberite

LEGENDARNE OFF-ROAD TOYOTE

ZA SVE TERENE, ZA SVA VREMENA

LEGENDARNE OFF-ROAD TOYOTE

ZA SVE TERENE, ZA SVA VREMENA

Toyotina terenska vozila već preko 60 godina su predvodnici u pustolovnoj vožnji. Sa performansama čvrstim poput stijene i hrabrim novim izgledom, Toyotino terensko vozilo će vas uvijek odvesti do odredišta, bez obzira na izazove. I sigurno vratiti nazad.

4 Razloga zašto ćete zavoljeti Toyotina terenska vozila:
Toyota SUVISKUSTVO
Preko 60 godina iskustva u stvaranju savršenih terenaca
Toyota SUVPROSTRANOST
Najprostranija putnička kabina osigurava komfor na dugim putovanjima
Toyota SUVSIGURNOST
Napredni sigurnosni sistemi Toyota Safety Sense nude vožnju sa više opuštenosti
Toyota SUVPOUZDANOST
Legendarna Toyotina pouzdanost i do 10 godina garancije uz Toyota Relax program
Toyota SUV

LAND CRUISER

Zauvijek nezaustavljiv. Spreman na osvajanje svih terena.

2.8 D-4D AWD (204 KS / 150 kW)

Uz naslijeđe terenskih sposobnosti koje traje skoro 70 godina, legendarni Land Cruiser ostaje jedinstven po činjenici da objedinjuje izuzetnu kvalitetu, izdržljivost i pouzdanosti s terenskim sposobnostima bez premca i sve većim nivoom prestiža, luksuza i udobnosti. Danas je podjednako neumoran, uz napredniju tehnologiju za cestovnu i terensku vožnju, više sigurnosnih funkcija i još više snage za savladavanje svih vrsta terena.
Saznajte više Toyota SUV
Toyota SUV
NOVI MOTOR

HILUX

Hilux - najtraženiji pick-up na svijetu!

2.8 D-4D 4X4 (204 KS / 150 kW)

Malo je automobila koji, poput Hiluxa mogu s ponosom nositi blato i pijesak na svojoj karoseriji. Njegov robustan i upadljiv dizajn stvoren je kako bi odlično izgledao u svakom poslu, izazovu ili avanturi. Novi Hilux kombinuje snažni 2,8-litarski motor i poboljšanje cestovnih i terenskih sposobnosti uz veću udobnost i unaprijeđenu opremu osnažujući istovremeno njegovu legendarnu otpornost na svim terenima.
Saznajte više Toyota SUV Isprobajte prvi Toyota SUV
Toyota SUV
PREMIJERA

HIGHLANDER HYBRID

Hibridni SUV s pogonom na sve točkove i 7 sjedišta

2.5 HSD AWD (248 KS / 182 kW)

Highlander Hybrid kombinuje elegantan, dinamičan i profinjen izgled vrhunskog gradskog SUV-a s čvrstoćom, snagom i trajnošću istinskog pogona na sve točkove . Dostupan isključivo s potpuno hibridnim pogonskim sklopom, po prvi put je u prodaji širom Europe. Unutrašnjost je oblikovana tako da nudi praktičnost, trajnost i prostranost koju očekujete od SUV-a sa 7 sjedišta , dajući udobno i vrhunsko okruženje za sve putnike.
Saznajte više Toyota SUV
Toyota SUV
OGRANIČENA SERIJA

RAV4 HYBRID BLACK EDITION

Prvi SUV ikad. Hibridna snaga bez kompromisa u ekskluzivnom crnom izdanju.

2.5 HSD AWD (222 KS / 163 kW)

RAV4 predstavlja beskompromisnu ravnotežu prostranosti, udobne vožnje, snage i terenskih svojstava. Snažan izgled moćnog i autentičnog SUV-a s kompaktnim dimenzijama i upravljivošću upotpunjen je specijalnim izdanjem s istaknutim unutrašnjim i vanjskim detaljima. Intenzivna ''ponoćno crna'' boja karoserije naglašava sjaj površina, a taj efekt pojačan je upotrebom odgovarajućih crnih stilskih elemenata kako bi dodatno naglasili njegovu moć.
Saznajte višeToyota SUV