1. Owners
  2. Connected Services
  3. MyT legal notice
Odaberite

MyToyota ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

1. Napominjemo da su značajke daljinskog upravljanja ovdje prikazane samo u ilustrativne svrhe. Molimo posavjetujte se s ovlaštenim Toyota partnerom o značajkama dostupnima u državi u kojoj se nalazite.

2. Pojedine značajke dostupne su samo u nekim modelima. Molimo Vas da se za informacije o značajkama dostupnima u Vašem modelu obratite svojem ovlaštenom Toyota partneru. 

3. Napominjemo da značajke daljinskog upravljanja klimom zbog zakonskih ograničenja možda nisu dostupne u Vašem području. Molimo Vas da se za informacije o dostupnim značajkama obratite svojem ovlaštenom Toyota partneru. 

4. Pri korištenju [usluga daljinskog upravljanja], molimo pobrinite se o sljedećem:

  • Osigurajte potpunu nepokretnost vozila i provjerite sigurnost okoline. Uvjerite se da u vozilu nema ljudi ili životinja. 
  • Ne upravljajte sustavom ukoliko je otvoren poklopac motora ili ukoliko je vozilo parkirano u zatvorenom prostoru bez ventilacije. 
  • Ovu uslugu koristite samo kad je potrebno. Molimo poštujte okoliš i smanjite prekomjernu buku i onečišćenje zraka.  

Molimo uvijek poštujte lokalne propise i državne zakone koji mogu ograničavati korištenje ovih usluga u Vašem području (primjerice, u nekim regijama ova je usluga ograničena samo na električna vozila ili privatne prometnice).