1. Owners
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. Recall
Odaberite

PREVENTIVNA SERVISNA KAMPANJA

Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu
01

Provjerite broj šasije ili se prijavite na MyT korisnički račun

Unesite broj šasije vašeg vozila (VIN broj) kako biste provjerili da li je vaše vozilo obuhvaćeno preventivnom servisnom kampanjom.
02

Naručite se na besplatan servis

Rezervišite svoj termin online kako biste jednostavno odabrali najbližeg Toyota partnera i datum koji vam najviše odgovara.
03

Dovezite svoje vozilo na dogovoreni termin

Ovlašteni Toyota partner će se pobrinuti da vaše vozilo bude sigurno i ispravno u najkraćem mogućem roku.

ŠTA SU PREVENTIVNE SERVISNE KAMPANJE?

Toyota je snažno predana održavanju visokog zadovoljstva stranaka, te neprekidno pratimo ponašanje naših vozila u upotrebi, po raznim kriterijima i iz raznih izvora. Kada uočimo da neki sklop na vozilu ne zadovoljava Toyotine stroge standarde kvalitete i sigurnosti pokrećemo preventivne servisne kampanje. Provjerite da li je vaše vozilo uključeno u neku od Toyotinih preventivnih servisnih kampanja i dovedite vaše vozilo u besprijekorno stanje.

Provjera preventivne servisne kampanje

Za provjeru da li je vaša Toyota uključena u jednu od preventivnih servisnih kampanja pripremite broj šasije vozila (VIN broj) i slijedite upute za provjeru, prijavite se na MyT korisnički račun ili kontaktirajte najbližeg ovlaštenog Toyota partnera.

Provjerite svoje vozilo

UKOLIKO IMATE DODATNIH PITANJA KONTAKTIRAJTE NAS

Pišite Toyoti

Javite nam se na Live chat ili nam pišite na info@toyotacg.me 


Nazovite nas (radnim danom od 08:00 do 16:00)

0800 044 3720

ČESTA PITANJA

Ukoliko ste primili obavijest za vozilo, a više niste vlasnik vozila molimo vas da nas o tome obavijestite e-mailom na info@toyotacg.me ili putem našeg live chata.

Ne, preventivne servisne kampanje provode se u okviru ovlaštene Toyota mreže u skladu sa Toyotinim standardima kvalitete i sigurnosti i samo tamo su besplatne.

Vrijeme pregleda ili popravke zavisi od vrste preventivne servisne kampanje. Vaš ovlašteni Toyota partner pružit će vam sve potrebne informacije prilikom rezervacije termina.