1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Optibright bulbs
Odaberite

SIJALICE OPTIBRIGHT I OPTIBLUE

Svi žele da voze bezbedno u svim uslovima, međutim noćna vožnja predstavlja poseban izazov. Čak i vozači sa savršenim vidom noću vide u proseku i do 70% slabije.

Sijalice Optibright čine vas vidljivijima, te vam omogućuju bolje praćenje ceste ispred sebe. Njihov svjetlosni snop je između 10 i 20 metara duži nego s konvencionalnim sijalicama, ovisno o uslovima, što vam omogućava izbjegavanje opasnosti, kao i zaobilaženje mogućih teškoća prije nego se dogode.

Gledajte sa stilom uz Optiblue

 

Za vozače koji žele kombinovati povećanu sigurnost sa atraktivnim, sportskim izgledom, sijalice Optiblue vam pomažu da se istaknete u gomili. Emitiraju sjajno bijelo-plavi danji svjetlosni snop koji ne samo da privlači pažnju, nego i vrhunski osvjetljava cestu, dajući do 30% više svjetla od konvencionalne sijalice.

Istaknuti, elegantni Optiblue svjetlosni snop ne samo da baca više svjetla, njegova reflektirajuća bijelo-plava boja omogućava lakše čitanje saobraćajnih znakova. Noćna vožnja postaje lakša i sigurnija, a vaše vozilo dobija neodoljivi sportski pečat koji nije moguće zanemariti.

Sijalice Optibright i Optiblue se proizvode prema najvišim standardima koje očekujete od svih originalnih Toyotinih dijelova i dodatne opreme, kako biste se mogli osloniti na njih za povećanje sigurnosti i uočljivosti kada je to važno. Pitajte svojeg ovlaštenog Toyota servisera o ugradnji sijalica Optibright ili Optiblue još danas i uživajte u njihovim izvanrednim performansama svaki put kada vozite.