Cjenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote
Moja Toyota
NOVA COROLLA PORODICA
od 17.990 €

10 godina garancije na hibridnu bateriju

Vrijedi od 11.9.2019 do 30.9.2021

NOVA COROLLA PORODICA

Serijski opremljena Toyota Safety Sense® sigurnosnim sistemima

Odvezite se u novo doba, u novoj Corolli koja dolazi u čak 3 različite karoserijske izvedbe i ponudom pogona za sve želje i potrebe.


Bilo da vas privlači konvencionalni benzinski, štedljivi i pouzdani 1,8 hibridni ili jaki 2,0 hibridni pogon - Corolla nudi baš sve. A ako vam kažemo da je za nas sigurnost – osnova, a nikako opcija, pa tako Corolla već od serijske opreme nudi Toyota Safety Sense napredne sigurnosne sisteme, jasno vam je da ste na pravom mjestu.
*Nova generacija sistema sigurnosti Toyota Safety Sense 2®:

• Sistem automatskog kočenja kod opasnosti od sudara – PCS
• Sistem upozorenja prilikom napuštanja saobraćajne trake – LDA
• Sistem automatskog prebacivanja dugih i kratkih svjetala, sensor dolaska vozila u suprotnom smjeru, senzor za kišu – AHB
• Sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova – RSA
• Adaptivni tempomat - ACC

Cijena vozila uključuje 5 godina 24-satne besplatne pomoći na cesti Toyota Eurocare i 5 godina garancije bez ograničenja kilometraže. Svi hibridni modeli dolaze i sa 10 godina garancije na hibridnu bateriju.

10 godišnja garancija važi isključivo uz redovne provjere hibridne baterije (HHC) jednom godišnje ili nakon pređenih 15.000 km (u zavisnosti koji od uslova nastupi prvi) kod ovlaštenog Toyota partnera.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlašćenog partnera Toyote. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

Povezane ponude