Šta je hibrid?

Toyota hibrid

Vreme je da stari način vožnje ostavite za sobom. Toyotini hibridi smanjuju potrošnju goriva, smanjuju emisije štetnih gasova, a čak i samostalno pune svoje baterije, bez punjača. Možda mislite da je komplikovano posedovati hibrid, ali potpuno suprotno je tačno - oni su dizajnirani kako bi vam život učinili lakšim i prijatnijim.

Hybrid Synergy Drive tehnologija

Ne postoji ništa komplikovano u vožnji hibrida. Pogledajte kako ih je Toyota razvila da budu laki za korišćenje, kao bilo koji drugi konvencionalni automobil.

Udvostručena snaga, udvostručene performanse

Naši hibridi imaju dva motora: jedan benzinski i drugi električni. Oni rade zajedno kako bi obezbedili glatko napajanje i odgovarajući obrtni momenat, kada vam je to potrebno. Ako su vam potrebne bilo kakve dodatne preformanse - na primer, kada pretičete - jednostavno pritisnite "Power" dugme i uživajte u trenutnom odgovoru hibridnog pogona.

double power
Inteligentna snaga tokom putovanja

Uzbrdo: Oba motora pokreću vozilo da bi se pružio maksimalan učinak.
Usporavanje i kočenje: Sistem regeneriše kinetičku energiju i pretvara je u električnu energiju za punjenje baterije.
Preticanje: Oba motora pokreću vozilo da bi se pružio maksimalan učinak.
Mirovanje: Oba motora se automatski isključuju da se energija ne bi rasipala u praznom hodu.

intelligent-power
Ekonomična potrošnja koja ne gubi ni kap

Nije tajna da, kod većine automobila, vožnja u gradskim uslovima povećava potrošnju goriva. Međutim, hibridi se ne ponašaju kao konvencionalni automobili. Za početak, oni obnavljaju energiju koja se inače ne iskorišćava, koriste oba motora i time postižu zavidne brojke potrošnje goriva – čak i do 3,0 l/100 km u urbanim sredinama. To su zaista rekordno niske vrednosti, koje mogu biti dodatno smanjene vožnjom u "Eco" režimu. Naravno, ako želite potpuno da izbegnete potrošnju goriva, jednostavno odaberite električni EV-režim, polako pritiskajte pedalu gasa i nećete potošiti nijednu kap goriva tokom ubrzavanja do 50 km/h.

fuel economy
Tiho i udobno kretanje

Kada odaberete potpuno električni "Eco" režim rada, primetićete nešto zaista posebno. Automobil se kreće bez ikakve buke i vibracija. Takođe, u potpuno električnom načinu vožnje ne trošite ni kapi goriva niti emitujete gram štetnih gasova, a vozite se vrlo prijatno i bez stresa, čak i u najvećim urbanim sredinama.

quietness-tranquilit
Niske emisije gasova koje ne možete ignorisati

Idealna saradnja benzinskog i električnog motora znači da naši hibridi daju veoma niske emisije štetnih gasova za jedan porodični automobil – od 70 g/km. Ustvari, rezultat je još bolji, jer kada se vozite isključivo preko elektromotora, ne emitujete nikakve emisije štetnih gasova niti trošite gorivo. Više CO2 može se pronaći u običnom balonu.

reduced emissions
Šta je plug-in hibrid?

Zamislite plug-in hibrid kao električni i hibridni automobil u jednom. Uz sve prednosti naših hibridnih modela, ali sa produženim dometom vožnje isključivo preko elektromotora, za putovanja sa još manjim emisijama, plug-in hibrid je još ljubazniji prema vašem novčaniku i životnoj sredini. Otkrijte Prius Plug-in ovde.

need to plugin

Saznajte više o hibridu

Isporučeno 3-milionito Toyotino hibridno električno vozilo u Europi Isporučeno 3-milionito Toyotino hibridno električno vozilo u Europi Isporučeno 3-milionito Toyotino hibridno električno vozilo u Europi Početak proizvodnje nove Toyote Yaris u Francuskoj Početak proizvodnje nove Toyote Yaris u Francuskoj Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) je pokrenula proizvodnju nove generacije Toyote Yaris u svojem proizvodnom pogonu u Valenciennesu u sjevernoj Francuskoj. Toyota predstavlja novi vizuelni identitet brenda Toyota predstavlja novi vizuelni identitet brenda Toyota predstavlja novi vizuelni identitet brenda u Europi s prerađenim verzijama loga i tipografije marke. Toyota Corolla Sedan dobija snažniji izgled i privlačnost sa novom izvedbom GR Sport Toyota Corolla Sedan dobija snažniji izgled i privlačnost sa novom izvedbom GR Sport Toyota Corolla Sedan dobit će novu, još atraktivniju verziju sa novim modelom GR SPORT koji će se pridružiti postojećoj paleti, nastavljajući uspjeh Hatchback i Touring Sports Corolle GR SPORT.
Nazad na početnu stranu o hibridima
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.