Šta je hibrid?

Toyota hibrid

Vreme je da stari način vožnje ostavite za sobom. Toyotini hibridi smanjuju potrošnju goriva, smanjuju emisije štetnih gasova, a čak i samostalno pune svoje baterije, bez punjača. Možda mislite da je komplikovano posedovati hibrid, ali potpuno suprotno je tačno - oni su dizajnirani kako bi vam život učinili lakšim i prijatnijim.

Hybrid Synergy Drive tehnologija

Ne postoji ništa komplikovano u vožnji hibrida. Pogledajte kako ih je Toyota razvila da budu laki za korišćenje, kao bilo koji drugi konvencionalni automobil.

Udvostručena snaga, udvostručene performanse

Naši hibridi imaju dva motora: jedan benzinski i drugi električni. Oni rade zajedno kako bi obezbedili glatko napajanje i odgovarajući obrtni momenat, kada vam je to potrebno. Ako su vam potrebne bilo kakve dodatne preformanse - na primer, kada pretičete - jednostavno pritisnite "Power" dugme i uživajte u trenutnom odgovoru hibridnog pogona.

double power
Inteligentna snaga tokom putovanja

Uzbrdo: Oba motora pokreću vozilo da bi se pružio maksimalan učinak.
Usporavanje i kočenje: Sistem regeneriše kinetičku energiju i pretvara je u električnu energiju za punjenje baterije.
Preticanje: Oba motora pokreću vozilo da bi se pružio maksimalan učinak.
Mirovanje: Oba motora se automatski isključuju da se energija ne bi rasipala u praznom hodu.

intelligent-power
Ekonomična potrošnja koja ne gubi ni kap

Nije tajna da, kod većine automobila, vožnja u gradskim uslovima povećava potrošnju goriva. Međutim, hibridi se ne ponašaju kao konvencionalni automobili. Za početak, oni obnavljaju energiju koja se inače ne iskorišćava, koriste oba motora i time postižu zavidne brojke potrošnje goriva – čak i do 3,0 l/100 km u urbanim sredinama. To su zaista rekordno niske vrednosti, koje mogu biti dodatno smanjene vožnjom u "Eco" režimu. Naravno, ako želite potpuno da izbegnete potrošnju goriva, jednostavno odaberite električni EV-režim, polako pritiskajte pedalu gasa i nećete potošiti nijednu kap goriva tokom ubrzavanja do 50 km/h.

fuel economy
Tiho i udobno kretanje

Kada odaberete potpuno električni "Eco" režim rada, primetićete nešto zaista posebno. Automobil se kreće bez ikakve buke i vibracija. Takođe, u potpuno električnom načinu vožnje ne trošite ni kapi goriva niti emitujete gram štetnih gasova, a vozite se vrlo prijatno i bez stresa, čak i u najvećim urbanim sredinama.

quietness-tranquilit
Niske emisije gasova koje ne možete ignorisati

Idealna saradnja benzinskog i električnog motora znači da naši hibridi daju veoma niske emisije štetnih gasova za jedan porodični automobil – od 70 g/km. Ustvari, rezultat je još bolji, jer kada se vozite isključivo preko elektromotora, ne emitujete nikakve emisije štetnih gasova niti trošite gorivo. Više CO2 može se pronaći u običnom balonu.

reduced emissions
Šta je plug-in hibrid?

Zamislite plug-in hibrid kao električni i hibridni automobil u jednom. Uz sve prednosti naših hibridnih modela, ali sa produženim dometom vožnje isključivo preko elektromotora, za putovanja sa još manjim emisijama, plug-in hibrid je još ljubazniji prema vašem novčaniku i životnoj sredini. Otkrijte Prius Plug-in ovde.

need to plugin

Saznajte više o hibridu

Bez brige zbog gubitka garancije za vlasnike Toyote Bez brige zbog gubitka garancije za vlasnike Toyote Svjesni smo da ste zbog situacije sa Corona virusom zabrinuti za mnogo toga, ali barem garancija za Vaštu Toyotu ne treba da vas brine. Molimo vas da se pridržavate uputa i mjera koje propisuju lokalne vlasti i ne napuštate svoje domove bez prijeke potrebe. Zbog sigurnosti i zdravlja naših uposlenika, ali i naših kupaca, ovlašteni Toyota servisi su ili zatvoreni ili su na raspolaganju samo za hitne i neophodne popravke. Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj Toyota porodici Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj Toyota porodici U svjetlu pandemije Corona virusa, Predsjednik Toyota Motor Corporation, Akio Toyoda, uputio je emotivnu poruku svim Toyota uposlenicima, partnerima, ali i kupcima i simpatizerima širom svijeta. Zato što vjerujemo u „uvijek bolje” Zato što vjerujemo u „uvijek bolje” Saznajte više o mjerama koje je Toyota Motor Europe poduzela kao odgovor na trenutnu pandemiju COVID-19 u Europi. Servisiranje Toyota vozila u Crnoj Gori tokom pandemije COVID-19 Servisiranje Toyota vozila u Crnoj Gori tokom pandemije COVID-19 Toyota u Crnoj Gori obavještava svoje kupce da su usluge održavanja i servisiranja vozila na raspolaganju strankama na 2 lokacije.
Nazad na početnu stranu o hibridima
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.