1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Protect
Odaberite

Toyota ProTect

Ništa se ne može uporediti sa sjajem novog automobila. Zadržati sjajan izgled nikada nije bilo lako, ako je to uopšte bilo moguće. Sve do sada…

Održite vrijednost svog vozila

 

Sjajno stanje kao iz salona ne predstavlja samo dobar izgled —riječ je o održavanju vrijednosti vašeg automobila. Toyota ProTect vam pomaže u održavanju vašeg automobila u najboljem mogućem stanju, osiguravajući veću vrijednost prilikom zamjene staro za novo ili prodaje kada odlučite zamijeniti svoje vozilo. Prenosiva garancija je također jako privlačna kupcima i pruža im sigurnost da je vaše rabljeno vozilo dobro ulaganje.

Spoljašnja zaštita

Zaštitite svoje vozilo ojačanim keramičkim premazom koji osigurava vrhunsku zaštitu boje automobila od prljavštine s ceste, kiselih kiša, soli i UV zraka kako biste dugotrajno zadržali visoki sjaj. Ovaj premaz ima i vodoodbojna svojstva koja sprečavaju nastajanje tragova curenja vode.

Unutrašnjost

Stvara nevidljivu zaštitu koja štiti tkanine u unutrašnjosti od svakodnevne prljavštine. Jednostavno prebrišite bilo kakvu prljavštinu bez nastajanja mrlja na presvlakama.

Naplatci od lake legure

Očuvajte čistoću i sjaj svojih naplataka uz trajnu zaštitu od kočne prašine, nečistoća s ceste i vremenskih utjecaja.

Šta čini Toyota ProTect?

Saznajte više

Kako to funkcioniše?

Toyota ProTect je keramički premaz za automobile, napravljen na temelju premaza koji je formulirala NASA, a koji stvara molekularnu vezu s površinama vašeg automobila i djeluje kao štit vašeg vozila iznutra i izvana. Ni jedan drugi proizvod nije tako učinkovit kao Toyota ProTect, a on je dostupan isključivo uz profesionalnu primjenu ovlaštenog Toyota servisera. Kako bi vaša Toyota duže bila kao nova, naručite se za postupak Toyota ProTect još danas.

Prilikom pranja automobila, nema potrebe za poliranjem, korištenjem voska ili bilo kojeg drugog proizvoda osim blagog šampona ili koncentrata za pranje vozila.

Da. Može se profesionalno nanositi na nova i rabljena vozila.

Da. To neće utjecati na Toyota ProTect.

Korištenje i najjeftinijeg programa u dobro održavanoj autopraonici ni na koji način neće oštetiti Toyota ProTect.

Da. Toyota ProTect je vrlo otporan na deterdžente.

Bilo koji kvalitetan šampon za automobil je pogodan za čišćenje vozila na koja je nanesen ProTect, ukoliko ne sadrži vosak.

Vaš ovlašteni Toyota serviser može ponovno nanijeti ProTect na sve dijelove vozila na koje je to potrebno kao dio vašeg odštetnog zahtjeva.