Toyota originalne sijalice

Osvetlite svoju vožnju

Iako deluje kao sitnica, veoma je bitno da imate odgovarajuće i potpuno ispravne sijalice u svojoj Toyoti, kako bi Vaša vožnja bila sigurna, pogotovo noću.

Dizajnirali smo široki asortiman Toyota sijalica sa velikim brojem pogodnosti kako bismo učinili Vašu vožnju bezbednom:

  • Napravljena su po visokim Toyota standardima, tako da odgovaraju svim vremenskim uslovima
  • Materijali poput kvarcnog stakla garantuju dugi životni vek
  • Postoji savršen spoj za svaki Toyota model
  • Čine vožnju bezbednijom
  • Naše sijalice garantuju jaku i vidljivu signalizaciju
  • Cena im je pristupačna
Naš asortiman

Imamo širok asortiman originalnih sijalica za svačije potrebe i želje, kako biste personalizovali Toyotu onako kako želite:

/
 
Optiwhite sijalice

Povećavajući osvetljenost puta ispred Vas do 60%, ove sijalice Vam omogućavaju da vidite bolje i dalje. Osetno poboljšavaju Vašu bezbednost na putu tako što Vam daju više vremena da odreagujete u potencijalnim problematičnim situacijama.

/
 
HID (Xenon) sijalice

HID sijalice Vam omogućavaju da vidite bolje i da imate bolje ekološke performanse. Proizvode do tri puta više svetla, traju sedam put duže i troše oko 50% manje energije u odnosu na obične sijalice.

Jedno je izbor odgovarajućih sijalica, a drugo njihova ugradnja. Zbog toga uvek preporučujemo posetu Vašem lokalnom Toyota zvaničnom serviseru, koji će moći da izvrši ugradnju i optimizuje nivo osvetljenosti.

Takođe, imamo i komplete sijalica specifično dizajnirane za svaki Toyota model posebno. Sadrže zamene za najbitnije sijalice, uključujući: prednja svetla, indikator, zadnja svetla za maglu, indikatorska svetla za vožnju unazad i svetla za registarsku tablicu, savršena za duge kontinentalne vožnje.

Više o Toyotinim originalnim delovima

Toyota akumulatori Toyota akumulatori Moderna Toyota ima pregršt elektronskih sistema koji čine vožnju bezbednijom, jednostavnijom i prijatnijom. Od satelitske navigacije preko Bluetooth® veze i pomoći za parkiranje do audio-vizuelnih sistema za zabavu, svima je potrebna pouzdana električna energija. Toyota popravke nakon sudara i popravka hladnjaka Toyota popravke nakon sudara i popravka hladnjaka Zbog velikih problema u dnevnim aktivnostima koje može da izazove neispravno vozilo, popravka visokog kvaliteta pravi razliku. Toyota kočne pločice i kočni diskovi Toyota kočne pločice i kočni diskovi Uz svakodnevni rad pod pritiskom, kočni sistem ima težak posao. Kao najbitnija sigurnosna odlika u Vašoj Toyoti, mogućnost da usporite i stanete, pogotovo u lošim uslovima za vožnju ili hitnim situacijama, potpuno zavisi od performanse Vaših kočnica. Toyota filtri vazduha u kabini Toyota filtri vazduha u kabini U našim urbanim životima, nema boljeg osećaja od udaha svežeg vazduha. Sa Toyota filtrima vazduha u kabini, ovaj osećaj postaje norma, tako što igraju ključnu ulogu u održavanju vazduha u Vašem vozilu čistim tokom cele godine.