Toyota originalno motorno ulje

Životna snaga Vaše Toyote

Kao što je i nama potrebna voda kako bismo funkcionisali, biljkama sunčeva svetlost, i motoru Vašeg automobila je potrebna zaštita motornog ulja kako bi preživeo i nastavio da pruža ono najbolje.

Naši motori su dizajnirani da izdrže ceo životni vek pružajući maksimalne performanse, efikasnost i pouzdanost, bez obzira na uslove. Kako bi se ovo ostvarilo, potreban je redovan servis kao i ulje visokog kvaliteta.

Toyota originalno motorno ulje - Toyota Genuine Motor Oil (TGMO) je jedino motorno ulje koje je specijalno dizajnirano za Vaš automobil. Za razliku od ostalih brendova, TGMO ulja su testirana i razvijena u Toyoti kako bi se obezbedilo najbolje zadovoljenje svih potreba Vašeg motora.

Evo samo nekoliko razloga zašto će Vaš motor imati koristi od TGMO:
  • Zaštita: Jak, tanak zaštitni sloj omogućava delovima motora da rade zajedno. Bez njega, motor bi se pregrejao.
  • Snaga: Pomaže u zatvaranju praznine između klipa i zida cilindra, omogućavajući Vašem motoru da pruži maksimalnu snagu.
  • Ekonomičnost: Omogućava glatko funkcionisanje motora, što smanjuje količinu neiskorišćene energije, a samim tim i potrošnju.
  • Pouzdanost: Pomaže u sprečavanju stvaranja naslaga, ostavljajući Vaš motor čistim.
  • Dugovečnost: Neutrališe kiseline poput rđe koja se stvara tokom sagorevanja, sprečavajući pojavu korozije na duže vreme.
  • Svestranost: Uverava Vas da će Vaš motor funkcionisati savršeno u širokom spektru vremenskih uslova i načina vožnje.
/
/

Od sintetičkih do mineralnih, imamo ulja čak i za najsurovija godišnja doba i za svaki motor od dizela do benzinca kako biste bili sigurni da ćete naći najbolje rešenje za svoju Toyotu.

Redovnom upotrebom odgovarajućih TGMO motornih ulja, nastavite da uživate u neverovatnim performansama, uštedi goriva i nižim emisijama Vaše Toyote dugi niz godina.

Više o Toyotinim originalnim delovima

Toyota akumulatori Toyota akumulatori Moderna Toyota ima pregršt elektronskih sistema koji čine vožnju bezbednijom, jednostavnijom i prijatnijom. Od satelitske navigacije preko Bluetooth® veze i pomoći za parkiranje do audio-vizuelnih sistema za zabavu, svima je potrebna pouzdana električna energija. Toyota popravke nakon sudara i popravka hladnjaka Toyota popravke nakon sudara i popravka hladnjaka Zbog velikih problema u dnevnim aktivnostima koje može da izazove neispravno vozilo, popravka visokog kvaliteta pravi razliku. Toyota kočne pločice i kočni diskovi Toyota kočne pločice i kočni diskovi Uz svakodnevni rad pod pritiskom, kočni sistem ima težak posao. Kao najbitnija sigurnosna odlika u Vašoj Toyoti, mogućnost da usporite i stanete, pogotovo u lošim uslovima za vožnju ili hitnim situacijama, potpuno zavisi od performanse Vaših kočnica. Toyota filtri vazduha u kabini Toyota filtri vazduha u kabini U našim urbanim životima, nema boljeg osećaja od udaha svežeg vazduha. Sa Toyota filtrima vazduha u kabini, ovaj osećaj postaje norma, tako što igraju ključnu ulogu u održavanju vazduha u Vašem vozilu čistim tokom cele godine.