Toyota originalni brisači

Čist pogled za bezbedno putovanje

Kada treba da budete svesni okruženja, bilo da uživate u pejzažu ili pazite na automobil ispred Vas, kristalno čista stakla su više od luksuza, ona su neophodna za bezbednu vožnju u Vašoj Toyoti.

Naši originalni Toyota brisači su izuzetno kvalitetni i omogućavaju veliku vidljivost, čak i u vrlo kišnim danima. Evo zašto treba da izaberete Toyota brisače:

  • Zamena je brza i jednostavna, i ne traje više od 30 sekundi
  • Rade veoma tiho, bez preskakanja, tako da još više možete da uživate u vožnji
  • Izrađeni su od dugotrajne, visokokvalitetne gume koja je otporna na kidanje i pogodna za bilo koje okruženje i vremenske uslove
  • Dizajnirani za sigurnost, otklanjaju vodu efikasnije od drugih čistača
  • Napravljeni su po najvišim Toyota standardima

Kada je potrebna zamena brisača?

Zamena brisača je jednostavna kada znate kako, a evo na šta treba da obratite pažnju da budete sigurni da je zamena potrebna:

Ostavljanje tragova
/

Problem: tanke neočišćene linije se pojavljuju na staklu kao rezultat pojave stranih čestica na brisaču
Rešenje: obrišite ivice brisača, a ako nema poboljšanja, stavite nove brisače.

Preskakanje
/

Problem: brisači skaču tokom kretanja preko stakla usled voska na staklu ili deformacije gume brisača. 
Rešenje: očistite staklo i ivice brisača, a ako nema poboljšanja, stavite nove brisače.

Zamazano staklo
/

Problem: zamazano staklo ostaje nakon prolaska brisača jer je guma brisača deformisana ili potrošena
Rešenje: Potrebno je staviti nove brisače.

Više o Toyotinim originalnim delovima

Toyota proizvodi za negu automobila Toyota proizvodi za negu automobila Sa rešenjem visokog kvaliteta za svaku priliku, naši originalni proizvodi za negu automobila će Vam pomoći da Vaš automobil izgleda kao nov. Toyota popravke nakon sudara i popravka hladnjaka Toyota popravke nakon sudara i popravka hladnjaka Zbog velikih problema u dnevnim aktivnostima koje može da izazove neispravno vozilo, popravka visokog kvaliteta pravi razliku. Toyota filtri vazduha u kabini Toyota filtri vazduha u kabini U našim urbanim životima, nema boljeg osećaja od udaha svežeg vazduha. Sa Toyota filtrima vazduha u kabini, ovaj osećaj postaje norma, tako što igraju ključnu ulogu u održavanju vazduha u Vašem vozilu čistim tokom cele godine. Toyota kočne pločice i kočni diskovi Toyota kočne pločice i kočni diskovi Uz svakodnevni rad pod pritiskom, kočni sistem ima težak posao. Kao najbitnija sigurnosna odlika u Vašoj Toyoti, mogućnost da usporite i stanete, pogotovo u lošim uslovima za vožnju ili hitnim situacijama, potpuno zavisi od performanse Vaših kočnica.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.