Toyota originalni brisači

Čist pogled za bezbedno putovanje

Kada treba da budete svesni okruženja, bilo da uživate u pejzažu ili pazite na automobil ispred Vas, kristalno čista stakla su više od luksuza, ona su neophodna za bezbednu vožnju u Vašoj Toyoti.

Naši originalni Toyota brisači su izuzetno kvalitetni i omogućavaju veliku vidljivost, čak i u vrlo kišnim danima. Evo zašto treba da izaberete Toyota brisače:

  • Zamena je brza i jednostavna, i ne traje više od 30 sekundi
  • Rade veoma tiho, bez preskakanja, tako da još više možete da uživate u vožnji
  • Izrađeni su od dugotrajne, visokokvalitetne gume koja je otporna na kidanje i pogodna za bilo koje okruženje i vremenske uslove
  • Dizajnirani za sigurnost, otklanjaju vodu efikasnije od drugih čistača
  • Napravljeni su po najvišim Toyota standardima

Kada je potrebna zamena brisača?

Zamena brisača je jednostavna kada znate kako, a evo na šta treba da obratite pažnju da budete sigurni da je zamena potrebna:

Ostavljanje tragova
/

Problem: tanke neočišćene linije se pojavljuju na staklu kao rezultat pojave stranih čestica na brisaču
Rešenje: obrišite ivice brisača, a ako nema poboljšanja, stavite nove brisače.

Preskakanje
/

Problem: brisači skaču tokom kretanja preko stakla usled voska na staklu ili deformacije gume brisača. 
Rešenje: očistite staklo i ivice brisača, a ako nema poboljšanja, stavite nove brisače.

Zamazano staklo
/

Problem: zamazano staklo ostaje nakon prolaska brisača jer je guma brisača deformisana ili potrošena
Rešenje: Potrebno je staviti nove brisače.

Više o Toyotinim originalnim delovima

Toyota akumulatori Toyota akumulatori Moderna Toyota ima pregršt elektronskih sistema koji čine vožnju bezbednijom, jednostavnijom i prijatnijom. Od satelitske navigacije preko Bluetooth® veze i pomoći za parkiranje do audio-vizuelnih sistema za zabavu, svima je potrebna pouzdana električna energija. Toyota popravke nakon sudara i popravka hladnjaka Toyota popravke nakon sudara i popravka hladnjaka Zbog velikih problema u dnevnim aktivnostima koje može da izazove neispravno vozilo, popravka visokog kvaliteta pravi razliku. Toyota kočne pločice i kočni diskovi Toyota kočne pločice i kočni diskovi Uz svakodnevni rad pod pritiskom, kočni sistem ima težak posao. Kao najbitnija sigurnosna odlika u Vašoj Toyoti, mogućnost da usporite i stanete, pogotovo u lošim uslovima za vožnju ili hitnim situacijama, potpuno zavisi od performanse Vaših kočnica. Toyota filtri vazduha u kabini Toyota filtri vazduha u kabini U našim urbanim životima, nema boljeg osećaja od udaha svežeg vazduha. Sa Toyota filtrima vazduha u kabini, ovaj osećaj postaje norma, tako što igraju ključnu ulogu u održavanju vazduha u Vašem vozilu čistim tokom cele godine.