1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Yaris Cross Sport

B-SUV 5 doors

Yaris Cross - Sport - B-SUV 5 doors
Od
30.750 €
1.5 hibrid (HEV)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/me/sr

Galerija Yarisa Cross
Istražite u 360°
 • Dizajn

  Privucite pažnju grada

  Yaris Cross dijeli vašu želju za isticanjem. Bogato iskustvo sa SUV-ovima spaja se sa stručnošću u proizvodnji malih automobila radi stvaranja dizajna drukčijeg od svega drugog. Mišićavi lukovi točkova, veliki alu naplatci od 18" i impresivan izgled s protkanim uzorkom romba stvaraju SUV izgled koji privlači poglede, prepuštajući vam da se s gradom suočite puni samopouzdanja.

 • Nezaustavljiva energija

  Uz četvrtu generaciju hibridnog sistema u Yarisu Cross svaka vožnja je potpuno bez napora. Novi 1,5-litarski hibridni pogon sa 116 KS pruža performanse i učinkovitost koji su iznad svih u toj klasi. Neprimjetno se prebacujući između benzinskog i električnog pogona, pruža vam sjajan odziv kod ubrzanja, malu potrošnju goriva i zadivljujuće malu emisiju CO2, uz dodatnu pogodnost većeg dosega na električni pogon.

 • Oslonite se na T-Mate da vam čuva leđa

  Zahvaljujući sistemu T-Mate, šta god život baci pred vas, Yaris Cross je uvijek korak ispred. T-Mate je ime sveobuhvatnog sklopa koji uključuje Toyota Safety i napredne sisteme pomoći vozaču (Advanced Driver Assistance Systems). Od sistema aktivne sigurnosti kao što je predsudarna zaštita do bezbrižnosti koju pruža Toyotin napredni sistem pomoći pri parkiranju (Teammate Advanced Park), T-Mate vam čuva leđa posvuda, od užurbanih autocesti do gradskih gužvi, pomažući vam da zaštitite sebe, svoje putnike i druge učesnike u saobraćaju.

 • Prostor koji dopušta životu da teče

  Praktičan i svestran, Yaris Cross se odlikuje sjajnim električnim otvaranjem poklopca prtljažnika pomakom noge za one trenutke kad su vam ruke zauzete. Njegova prilagodljiva podnica prtljažnika se može postaviti za stvaranje sigurnog prostora u podu ili za povećanje prtljažnika, dok inovativni prilagodljivi pojas osigurava sve, od bicikala do snowboarda. Zapremina prtljažnika je povećana preklapanjem stražnjih sjedišta u omjeru 40:20:40, čime dobivate potreban prostor kada postoje stvari koje morate ponijeti sa sobom.

Cijeli ekran Zatvoriti

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/me/sr?modelId=5c933238-df10-41c5-b921-a2e4d25ef931&carId=f5d59b06-5a65-4683-b62d-03846be72edf&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Read timed out