Proizvodi za negu automobila

Brinite o Vašoj Toyoti

Kao i svim stvarima, i Toyoti je potrebno malo ljubavi s vremena na vreme kako bi izgledala savršeno. Sa rešenjima visokog kvaliteta za svaku priliku, naši originalni proizvodi za negu automobila će Vam pomoći da Vaš automobil izgleda kao nov.

/
Sprej za kabinu Ovaj sprej za čišćenje je efikasan za širok spektar materijala, poliranje i čuvanje unutrašnjosti Vašeg automobila.
/
Čišćenje sedišta Ova brzo-delujuća pena će omogućiti da Vaša sedišta izgledaju savršeno.
/
Poliranje automobila Zaštitite karoseriju Vašeg automobila uz vosak za poliranje visokog kvaliteta koji ostavlja izuzetan sjaj.
/
Čišćenje točkova Uklonite blato i prašinu sa svojih točkova i gledajte kako se okreću sa stilom.
/
Odleđivač Primenjena formula brzo odleđuje stakla i onemogućava ponovno zaleđivanje, čime Vam je obezbeđena sigurna vožnja.
/
Čišćenje stakala Ovaj brzi čistač je idealan za čišćenje stakala i ne ostavlja tragove.
/
Korektorni lak Korektorni lak za svaku Toyotu je savršen za popravku sitnih ogrebotina.
/
Korektorna olovka Za male ogrebotine i oštećenja, koristite ovu ekološku olovku koja ostavlja boju visokog kvaliteta.

Više o Toyotinim originalnim delovima

Toyota originalni brisači Toyota originalni brisači Kada treba da budete svesni okruženja, bilo da uživate u pejzažu ili pazite na automobil ispred Vas, kristalno čista stakla su više od luksuza, ona su neophodna za bezbednu vožnju u Vašoj Toyoti. Toyota akumulatori Toyota akumulatori Moderna Toyota ima pregršt elektronskih sistema koji čine vožnju bezbednijom, jednostavnijom i prijatnijom. Od satelitske navigacije preko Bluetooth® veze i pomoći za parkiranje do audio-vizuelnih sistema za zabavu, svima je potrebna pouzdana električna energija. Toyota kočne pločice i kočni diskovi Toyota kočne pločice i kočni diskovi Uz svakodnevni rad pod pritiskom, kočni sistem ima težak posao. Kao najbitnija sigurnosna odlika u Vašoj Toyoti, mogućnost da usporite i stanete, pogotovo u lošim uslovima za vožnju ili hitnim situacijama, potpuno zavisi od performanse Vaših kočnica. Toyota popravke nakon sudara i popravka hladnjaka Toyota popravke nakon sudara i popravka hladnjaka Zbog velikih problema u dnevnim aktivnostima koje može da izazove neispravno vozilo, popravka visokog kvaliteta pravi razliku.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.