Toyotini originalni delovi

Održavaju Vašu Toyotu u najboljem stanju

Stići na vreme u školu, savladati nedeljnu nabavku ili čak odlazak na letovanje, Vaša Toyota je u srcu Vašeg života svaki dan. Imajući to u vidu, razvili smo Toyotine originalne delove da bismo održali kvalitet i garantovali dugovečne performanse Vašeg automobila.

Da biste osigurali mirnu i sigurnu vožnju preporučujemo Vam korišćenje originalnih Toyotinih delova koji su izrađeni u istoj fabrici kao i Vaša Toyota i odlikuju se istim nizom pogodnosti:

  • Dizajnirani posebno za Vaše vozilo
  • Usklađeni su sa strogim Toyotinim standardima u pogledu kvaliteta i pouzdanosti
  • Prati ih puna Toyota garancija (najmanje 1 godina)
  • Ugrađuju ih isključivo naši posebno obučeni mehaničari
/
/


Shvatamo da ne postoji univerzalno rešenje za sve i zbog toga smo razvili dva programa Toyotinih originalnih delova što nam omogućava da bolje zadovoljimo Vaše pojedinačne potrebe.


Linija proizvoda Toyota Original Equipment se koristi kada je Vaše vozilo unutar trogodišnjeg garantnog roka, a svi ovi delovi imaju istu specifikaciju kao delovi koji su korišćeni u proizvodnji Vaše Toyote.

Naša druga linija delova je osmišljena za vozila koja više nisu pokrivena garancijom i uključuje korišćenje obnovljenih delova. Prednosti ove linije proizvoda su:

  • Isti visok Toyotin kvalitet uz nižu cenu (25%-50% niža od Original Equipment)
  • Najmanje 1 godina garancije
  • Fabrički obnovljeni delovi pogoduju zaštiti okoline bez ugrožavanja našeg garantovanog kvaliteta

Radi sigurnosti, performansi i mirnog sna, izaberite Toyotine originalne delove. Dostupni su isključivo kod Vašeg Toyotinog ovlašćenog partnera.

Više o Toyotinim originalnim delovima

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.