1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

RAV4 PHEV Elegant

MPV 5 vrata (duži)

RAV4 PHEV - Elegant - MPV 5 vrata (duži)
Od
56.600 €
2.5 priključni hibrid (PHEV)
RAV4 PHEV - Elegant - MPV 5 vrata (duži)
Bijela Pure (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/me/sr


RAV4 PLUG-IN Hybrid Galerija

Pregledajte u prikazu od 360°

 • Vanjština

  Vanjski dizajn

  RAV4 Plug-in Hybrid izrađen je za vožnju i oblikovan za isticanje. Spajanjem robusnog izgleda pravog SUV-a i oštrih, dinamičnih linija RAV4 Plug-in Hybrid dobio je elegantan, urbani izgled. Njegov profinjeni dizajn, dvojni pogon koji nudi naša hibridna tehnologija četvrte generacije i litij-jonska baterija velikog kapaciteta omogućavaju vam trenutačno ubrzanje i najveći doseg u klasi.

 • Trenutna snaga, učinkovitost bez premca

  Najmanje emisije CO2 u klasi (22 g/km) i potrošnja goriva (1,3 l/100 km) dokazuju da je učinkovitost RAV4 Plug-in Hybrida u skladu s njegovim dojmljivim performansama. Nova litij-jonska baterija od 18,1 kW znači da možete prijeći više od 65 km* u potpunosti na električni pogon (EV), dok ugrađeni punjač od 6,6 kW u automobilu osigurava potpuno punjenje baterije za 2,5 sata.

 • Profinjen i povezan

  Elegantno izvedena kabina RAV4 Plug-in Hybrida idealno je okruženje za tihe i snažne performanse. Sportska kožna sjedišta i veliki panoramski krov garantiraju da će vožnja u prostranoj, profinjenoj unutrašnjosti biti prozračna i komforna, a prtljažnik od 520 l osigurava prilagodljivi prostor, pri čemu je baterija minimalna smetnja. Od virtuelnog zaslona i vrhunskog audiosistema JBL s 9 zvučnika do bežičnog punjenja i utičnice za napajanje od 230 V u prtljažniku, profinjena unutrašnjost RAV4 pruža komfor i praktičnost bez premca.

 • Spreman za sve

  Kako bi pristup sistemima za zabavu i povezivanje u automobilu bio sasvim jednostavan, na armaturnoj ploči nalazi se dodirni zaslon od 9“ sa najnovijim multimedijskim sistemom, a omogućena je i integracija pametnog telefona. Pored aplikacija Apple CarPlay™ i Android Auto™, kojima upravljate muzikom, pozivima i drugim, aplikacija za pametne telefone MyT omogućava vam provjeru napunjenosti baterije, programiranje vremena punjenja, a možete čak i unaprijed ohladiti ili zagrijati kabinu svog RAV4.

Cijeli ekran Zatvoriti