1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

RAV4 Premium

MPV 5 vrata (duži)

RAV4 - Premium - MPV 5 vrata (duži)
Od
50.000 €
5.8 l/100km
132 g/km
2.5 hibrid (HEV)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/me/sr


RAV4 Galerija

Istraži svih 360°

 • Dizajn

  Oblikovan za isticanje

  RAV4 je izrađen za vožnju i oblikovan za isticanje. Spajanjem robusnog izgleda pravog SUV-a i oštrih, dinamičnih linija, RAV4 je dobio elegantan, urbani izgled. Ishod je SUV vrhunskih sposobnosti u kojem možete ići gdje god želite, sigurno i sa stilom.

 • Sposoban i učinkovit

  Snažni, 2,5-litarski pogonski sklop Hybrid Dynamic Force (A25A-FXS) objedinjava vrlo mirnu vožnju s mnoštvom snage i pouzdanom preciznošću. S druge strane, 2,0-litarski benzinski motor s direktnim ubrizgavanjem (M20A-FKS) pruža dojmljivo ubrzanje i veliki moment, pružajući uzbudljivu vožnju.

 • Velik, odvažan i okretan

  RAV4 možda izgleda kao upečatljivi SUV, međutim, iznenađujuće je okretan uz odličnu preglednost i dojmljivu okretnost - što ga čini izvanrednim u bilo kojem gradskom središtu. Uz ukupnu dužinu od 4,6 metara i krugom punog okretanja od samo 11 metara, niti jedna cesta nije preuska, niti jedno skretanje preoštro.

 • Spreman za svaku mogućnost

  Toyota Safety Sense je unapređen, s još više inteligentnih funkcija, što znači da RAV4 može učiniti još više kako bi vam pomogao - pružajući vam spokoj u svim prometnim situacijama. Na primjer, sistem automatskog kočenja u slučaju opasnosti sada može otkriti bicikliste danju, kao i pješake noću.

Cijeli ekran Zatvoriti

Posebne ponude