Toyota Hotspot

Svi vole internet i danas je važnije no ikad da imate konekciju na koju se zaista možete osloniti, naročito kada ste u pokretu. Bilo da ga koristite za važne poslove, da biste bili u kontaktu sa prijateljima i porodicom ili samo uživali u onlajn zabavi i igricama, novi Toyota Hotspot je savršeno rešenje. Prebacite vašu Toyotu u WiFi hotspot i krenite da krstarite internetom.

Šta je Toyota Hotspot?

Toyota Hotspot je WiFi ruter ugrađen van vidnog polja u pregradi ispred suvozača ili središnjoj konzoli. Po završetku inicijalne postavke, on se automatski uključuje kada upalite auto i omogućava vam spajanje na internet do pet WiFi uređaja u vozilu.


Zabava u pokretu
Slušajte muziku, preuzmite filmove sa interneta, igrajte onlajn igrice… Brojne su mogućnosti uz Toyota Hotspot koji će duga putovanja učiniti uvek zabavnim, čak i kad se zaglavite u neizbežnim saobraćajnim gužvama!


Posao putuje s vama
Ako treba da proverite poštu ili preuzmete poslovna dokumenta kada ste na putu, Toyota Hotspot održava vaš kontakt sa poslovnim svetom.


Podignite internet na viši nivo
Ovo je pravi WiFi za vaš auto – brži je i pouzdaniji od standardne veze podataka na vašem mobilnom telefonu i omogućava vam da maksimalno iskoristite mogućnosti uređaja koji imaju samo WiFi vezu, a nemaju i 3G vezu. Većina uređaja nije konstruisana za uslove unutar vozila, ali je Toyota Hotspot optimizovan za putovanje, čak i velikom brzinom.

Karakteristike Toyota Hotspot

Lak za upotrebu
Povezivanje na internet pomoću Toyota Hotspot se ne razlikuje od korišćenja WiFi bilo gde drugde – samo povežite vaš uređaj na uobičajen način.


Do pet uređaja
Čak i kad je auto pun putnika, svako može da se konektuje pomoću Toyota Hotspot jer se s njim može povezati do pet uređaja.


Pouzdana veza
Toyota Hotspot je optimizovan za uslove putovanja tako da primate najjači i najpouzdaniji internet signal u automobilu.


Odgovarajuća SIM kartica s podacima
Možete da koristite bilo koju SIM karticu s podacima sa Toyota Hotspot, što vam daje slobodu da odaberete paket usluga koji vam najviše odgovara.


Napaja se preko automobila
Toyota Hotspot se napaja iz akumulatora vozila tako da se on neće isprazniti na sred putovanja.


Sigurno i zaštićeno
Toyota Hotspot je ugrađen van vidnog polja i pošto je odobren od strane Toyote, u potpunosti je testiran kako bi se proverilo da ne utiče na rad drugih električnih sistema.

Mogu li da dobijem Toyota Hotspot za moj auto?

Toyota Hotspot je dostupan za sva Toyotina vozila nove generacije, bilo kao opcija kod novih vozila ili je već ugrađen u postojeći model nove generacije.

Za više detalja o Toyota Hotspot, pitajte vašeg ovlašćenog partnera.

Podsetnik na sigurnost

Kada vozite vašu Toyotu svu vašu pažnju stalno usmeravajte na put. Kada je vozilo u pokretu, digitalne uređaje koje omogućava Toyota Hotspot trebalo bi da koriste samo putnici. Vozači koji žele da koriste digitalni uređaj prvo treba da bezbedno parkiraju vozilo.

Pogledajte Toyota Hotspot video

Više o ...

Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Širom sveta je kupljeno više od 12 miliona Toyotinih hibridnih vozila od kada smo predstavili ovaj koncept pre 20 godina. Dramatična dvostruka pobjeda za Toyota Gazoo Racing Dramatična dvostruka pobjeda za Toyota Gazoo Racing TOYOTA GAZOO Racing pobijedila je na 87. utrci 24 sata Le Mansa postigavši dvostruku pobjedu na stazi Circuit de la Sarthe, nakon dramatičnog završnog sata sezone 2018./2019. FIA Svjetskog prvenstva u trkama izdržljivosti (WEC). Ichiban 2019: Najbolji Toyotini trgovci nagrađeni za svoju neprestanu posvećenost zadovoljstvu stranaka Ichiban 2019: Najbolji Toyotini trgovci nagrađeni za svoju neprestanu posvećenost zadovoljstvu stranaka Evian, Francuska – Ichiban na japanskom znači „broj jedan“, a Toyotina nagrada Ichiban je isključivo namijenjena trgovcima iz cijele Europe koji postižu najbolje rezultate na području zadovoljstva stranaka. Novi Toyota Corolla i RAV4 osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Novi Toyota Corolla i RAV4 osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Predstavljeni ranije ove godine, Toyota Corolla i RAV4 2019., ostvarili su najbolji mogući rezultat osvojivši maksimalnih 5 zvjezdica kao ocjenu sigurnosti vozila po najnovijem i strožijem ispitivanju Euro NCAP za 2019. godinu.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.