Nadogradnja za Toyota Touch 2

Nadogradite da biste izvukli najviše iz svoje Toyote

Od vaše svakodnevne vožnje na posao i nazad kući, pa sve do zahtjevnijih putovanja, sitne pojedinosti su te koje čine razliku na cesti. Nadogradnjom svog multimedijalnog sistema Toyota Touch® 2 with Go otključavate niz novih funkcionalnosti koje će poboljšati vaš boravak za upravljačem - dajući vam bolju navigaciju, sučelje jednostavnije za korištenje i programska ažuriranja u realnom vremenu.

Nadogradnjom svog multimedijalnog sistema Toyota Touch® 2 with Go dobivate pristup sljedećim poboljšanim funkcionalnostima:

  • Novi i poboljšani izgled prikaza na zaslonu koji, uz pojednostavljeni izgled i osjećaj, čini upravljanje sistemom intuitivnijim i jednostavnijim za korištenje u vožnji
  • Cijeli niz novih funkcionalnosti uključuje podijeljeni prikaz, upozorenja TOMTOM® Real Time Traffic i Auto Navigation 
  • Prikaz se odlikuje sjajnim odzivom i poboljšanim izbornikom koji vam omogućava jednostavno kretanje po prikazu
  • Besplatna ažuriranja karata tokom tri godine će vam omogućiti bezbrižnu vožnju
  • Besplatne internetske usluge kroz tri godine vam pružaju najbolje od aplikacija u sistemu i mogućnost povezivanja gdje god bili, uz internetsku vezu 

Map CareUz preko 700.000 imena ulica i 300.000 ograničenja brzine koji se svake godine promijene širom Europe, ažuriranje karata je ključno. Besplatno ažuriranje karata i internetske usluge tijekom tri godine će osigurati da stignete na svoje odredište na vrijeme i bez lutanja. Vaše karte Europe će se redovno ažurirati kako biste dobili tačne upute, štedeći vam vrijeme i novac, i pružajući vam mogućnost opuštenog putovanja.

/
Online povezane uslugeAžuriranje karata nije jedina funkcija koja će vam poboljšati navigaciju. Kada imate internetsku vezu – preko pametnog telefona ili Toyotinog hotspota – otvara se cijeli novi svijet mogućnosti za upravljačem:

  • Zaboravite na iznenadne zastoje uz Auto Navigation i TOMTOM® Real Time Traffic tijekom vaših svakodnevnih vožnji. Jednostavno unesite svoje redovne sedmične vožnje – zajedno s vremenom kada obično vozite – zatim, kada krenete, sistem će vas obavještavati o gužvama i povesti alternativnim putem, ako je potrebno.
  • Planirajte unaprijed uz Real Time Information (obavijesti u realnom vremenu) i primajte redovno saobraćajne i vremenske obavijesti, kao i obavijesti o području oko odredišta, nakon što ga unesete. Nikada se više nećete izgubiti tražeći benzinsku pumpu ili pokušavajući pronaći parking mjesto – uz to možete čak dobiti i podatke o cijenama goriva i parkinga.
  • Google Street View vam omogućava da vidite bilo koju lokaciju na zaslonu i odaberete svoje odredište na licu mjesta.

Nadogradnja je jednostavna, samo posjetite lokalnog Toyotinog trgovca radi jednostavne promjene, ili možete samo pokrenuti osvježavanje putem My Toyota.

/
Toyota Touch® with Go+


Ako već imate Map Care uz Toyota Touch® 2 with Go+ možete obaviti ažuriranje karata koje uključuje nadogradnju na zadnju verziju softvera, bez dodatnih troškova. Nakon nadogradnje, možete kupiti internetske usluge tako da jednostavno posjetite e-store koji se nalazi na portalu za kupce i preuzmete potrebne funkcije.

Više o ...

Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Širom sveta je kupljeno više od 12 miliona Toyotinih hibridnih vozila od kada smo predstavili ovaj koncept pre 20 godina. TOYOTA GAZOO Racing započinje sa prodajom GR Supra GT4 za Europu u martu 2020. TOYOTA GAZOO Racing započinje sa prodajom GR Supra GT4 za Europu u martu 2020. TOYOTA GAZOO Racing je potvrdio danas da će započeti prodaju GR Supra GT4*1, trkačkog automobila, za kupce u Evropi od marta 2020. Istorijska pobjeda u reli šampionatu Istorijska pobjeda u reli šampionatu TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team i vozač Ott Tänak sa suvozačem Martinom Järveojom upisali su se u istoriju osiguravanjem svojih prvih titula u FIA Svjetskom prvenstvu u reliju zahvaljujući rezultatu na Španskom reliju. Toyota slavi 10 miliona Land Cruisera Toyota slavi 10 miliona Land Cruisera Mi u Toyoti smo ponosni objaviti sjajnu vijest - prodaju 10 miliona Land Cruisera širom svijeta.

Otkrijte Toyota Touch® 2 detaljnije

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.